Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ATAC din PSD în plin PROTEST al STB: Nicușor Dan NU este un om al dialogului. Adminstrația sa e un EȘEC

PSD
PSD sigla

Vicepreședintele PSD, Gabriel Zetea, spune că social-democrații nu sunt „în spatele protestului” STB, însă atrage atenția că Nicușor Dan nu este un om al dialogului, iar administrația sa înseamnă „un eșec”. „Primarul general al municipiului București, domnul Nicușor Dan, nu este un om al dialogului, nu știe, nu are capacitatea să stea la masă, să convingă oamenii că are pentru viitor soluții pentru ei. Dacă atunci când conduci un domeniu și oferi o rază de speranță oamenilor că poate nu acum, nu din primul moment în care sunt anumite revendicări li se vor și satisface aceste revendicări, oamenii atunci recurg la soluții disperate, tocmai pentru că nivelul de cheltuieli pentru a-ți asigura traiul minim, decent și în București, dar și în restul țării a crescut foarte mult și atunci oamenii au nevoie de resurse financiare mai mari, pentru a-și asigura un nivel de trai decent familiilor. Lipsa și capacitatea de dialog a primarului Nicușor Dan ne aduce în aceste situații”, spune Zetea, la RFI.

Citește și: DNA vine cu detalii despre perchezițiile la Primăria Capitalei: sunt vizate fapte de corupție

Zetea a fost întrebat de faptul că, potrivit lui Nicușor Dan, greva de la STB are substrat politic, pentru că liderul sindical este consilier general din partea PSD.

„Și liderul de sindicat este singurul care a participat la acest protest? Toți cei care participă la acest protest sunt membri ai PSD? Eu zic să nu încurcăm una cu alta. Calitatea de membru de partid nu înseamnă că din acea postură el este acest om liderul de sindicat. (...) Nu este implicat PSD în această grevă, oamenii protestează și vedem și multe alte domenii în care domnul Nicușor Dan efectiv, nu știu, administrația sa înseamnă un eșec, de la încălzirea din apartamentele bucureștenilor, la creșterea prețurilor, la lipsa de implicare în urbanizare, toate promisiunile pe care le-a făcut Nicușor Dan sunt un eșec, iar oamenii au văzut deja acest lucru”, a mai spus vicepreședintele PSD. Angajații Societății de Transport București au intrat joi dimineață în grevă spontană, după acțiunea de protest de miercuri. Directorul societății Adrian Criț vorbește de interesele personale ale unui lider de sindicat, dar și de faptul că solicitarea angajaților de majorare cu 200 de lei a salariilor nu poate fi îndeplinită, după majorarea cu 10% de anul trecut, pentru că ar duce la insolvența companiei. STB are 10.600 de angajați.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.