Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac dur al celor din PER: 'Bogdan Mateescu ar trebui să plece din CSM'

per.ro
Danut Pop

Dacă ar fi să vorbim despre controlul politic din Justiție, ce se presupune că urmează a fi implementa todată cu actualele propuneri de modificări legislative, cred că cel mai bun exemplu că acesta există deja, este chiar pseudo judecătorul BogdanMateescu.

Acest individ, care face parte din CSM, a invalidat un primar, imediat după ce a câștigat alegerile. Vorbim despre primarul PER, Mircia Gutău, de la Râmnicu Vâlcea. Este foarte clar că Mateescu a acționat la ordin politic, mai ales că este un caz unic, în care un primar ales este invalidat de un judecător.

Având în vedere că tatăl său a fost dovedit ca fiind colaborator al Securității (cu prilejul alegerilor locale de la Govora) se explică metehnele juniorului Mateescu, fiind crescut și educat, probabil, să fie obedient și să acționeze la ordin, fără a tine cont de legile in vigoare. De aici se poate înțelege și filiera prin care el a ajuns membru în CSM.

Așadar, vorbim de un personaj nociv, care nu face cinste Justiției din România și mai ales care eclipsează judecătorii cinstiți din țara noastră. Dacă nu vrem control politic in justiție, atunci executanți de tipul lui Mateescu nu au ce sa caute în domeniu și mai ales in CSM, spune preşedintele PER, Dănuț Pop într-un comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.