Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac dur al ecologiştilor la adresa lui Liviu Dragnea: 'Nu aplică Regulamentul Camerei Deputaților'

per.ro
Danut Pop

Dacă la minciuni electorale ne-a demonstrat că este expert, se pare că Dragnea își extinde practica și la declarațiile publice. Ne amintim cum acesta ne-a asigurat, la un moment dat că, în calitatea sa de președinte al Camerei, va sancționa toți parlamentarii care vor absenta.

Este cunoscut faptul că demnitarii noștri nu prea sunt de găsit prin Parlament, pe tot parcursul săptămânii, ei fiind prezenți la datorie, cel mult, o zi și jumătate, maximum doua, din săptămână.

Așa s-a întâmplat și la Comisia de Apărare, cu parlamentarii PSD-ALDE, care sunt bănuiți că ar fi lipsit intenționat, pentru a amâna cumpărarea rachetelor Patriot. Cu practica absenteismului în momente cheie, ne-au obișnuit aleșii noștri. Problema este că Președintele Camerei nu ia atitudine să aplice Regulamentul. Așadar, pe lângă problemele penale pe care le are, Liviu Dragnea demonstrează că nu își poate îndeplini atribuțiile de Președinte al Camerei Deputaților.

Dacă este prea prins cu rezolvarea problemelor personale și nu se poate concentra ca Președinte al CD, atunci îl sfătuim să-și dea demisia, se anunţă într-un comunicat de presă al şefului PER, Dănuț Pop.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.