Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac dur din USR la adresa lui Tăriceanu: Nu vrea şedinţă solemnă dedicată Revoluţiei, motivând că ar putea să fi fost o lovitură de stat

usr uniunea salvati romania

Deputatul USR Ionuţ Moşteanu a susţinut miercuri că preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, s-a opus în şedinţa Birourilor permanente reunite organizării unei şedinţe solemne dedicată Revoluţiei. "A fost o propunere pe ordinea de zi pentru organizarea unei şedinţe solemne mâine, când se împlinesc 28 de ani de la Revoluţie - de la momentul în care au murit peste 100 şi ceva de oameni şi încă nu ştie nimeni de ce s-a întâmplat asta. A fost aproape unanimitate în Birourile reunite, doar domnul Tăriceanu a votat împotrivă, dânsul spunând că s-ar putea să fi fost o lovitură de stat. Deci, mi se pare o glumă că dânsul nu este de acord ca mâine să avem o şedinţă solemnă în cinstea celor care au murit la Revoluţie. A fost sau nu lovitură de stat, mai simplu ar fi să-l sune pe Ion Iliescu să-l întrebe dacă a fost sau nu, dar mâine noi comemorăm oamenii care au murit acolo ca noi să putem vorbi astăzi liberi", a afirmat Ionuţ Moşteanu la finalul şedinţei Birourilor permanente reunite, conform Agerpres.

El a adăugat că Tăriceanu şi-a justificat poziţia prin informaţiile care apar de la Parchet: "Şi-a justificat opţiunea spunând că, iată, apar informaţii de la parchete care spun că s-ar putea să nu fi fost o revoluţie şi s-ar putea să fi fost o lovitură de stat. Asta a fost justificarea dânsului pentru a nu vota pentru propunerea de şedinţă solemnă de mâine".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.