Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac DUR la adresa lui Carmen Dan, după ce ministrul de Interne a cerut DEMISIA șefului de la 'Omoruri': 'Lucrătura e atât de evidentă'

Inquam Photos / Octav Ganea
Carmen Daniela Dan

Oana Pellea a criticat-o dus pe Carmen Dan, după ce ministrul de Interne i-a cerut demisia lui Radu Gavriș, șeful Serviciului Omoruri din cadrul Poliției Capitalei.

Citește și: Un fost ministru deconspiră adevăratul MOTIV pentru care Carmen Dan îl vrea afară pe șeful Serviciului Omoruri: 'Se folosește de acest caz ca să-l EXECUTE'

"De ce sa ceri demisia celui de la omoruri cand nu s a comis niciun omor ? Intreb ..nu dau cu parul. Cand "lucratura" e atat de evidenta...devine jignire la adresa inteligentei umane. Putina subtilitate...ce Dumnezeu! 
Carmen Dan cere demisia lui Gavris, seful serviciului Omoruri, dupa interviul dat Digi24, in care avertiza cu lacrimi in ochi despre riscul de a distruge dosare de pedofilie, viol sau crima, daca modificarile aduse CPP vor fi trecute de PSD. Pe mandatul lui Gavris nu au existat in Bucuresti crime nesolutionate. Pentru Ministrul Carmen Dan nu e vinovat violatorul, ci cel care a tras semnalul de alarma asupra riscurilor.", a scris Oana Pellea pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.