Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac dur la adresa lui Dacian Cioloș: 'Cum a reușit un mic parvenit împins de la spate toată viața să fie perceput ca simbol al onoarei?'

Inquam Photos / Octav Ganea
Dacian Ciolos

Fostul șef ANAF Gelu Diaconu, intrat în partidul lui Victor Ponta, lansează un atac dur la adresa lui Dacian Cioloș, acuzându-l că are „tupeul de a poza într-un om cu principii”. În acest sens, Diaconu face referire la episodul când Dacian Cioloș a refuzat să dea OUG pentru alegerea primarilor în două tururi când era premier și îl considera pe Liviu Dragnea „un amic”.

„Când îl consideri pe Dragnea un amic, un om serios în care ai încredere și te cheamă Dacian Cioloș, de unde vine tupeul de a poza într-un om cu principii?

Pentru încălzire, să rememorăm următorul episod. Dacian Cioloș refuză să dea OUG pt alegerea primarilor în 2 tururi când era premier. Spunea atunci că nu e treaba lui și că e o decizie a Parlamentului și că oricum acel Parlament ar fi modificat OUG ul.
La întrebarea "De ce nu a inițiat totuși OUG ca să oblige Parlamentul să-și asume public acea decizie nepopulară, lăsând astfel în offside partidele vechi chiar înainte de alegeri"...n-a răspuns.
Apoi, după ce pleacă de la Palatul Victoria face o campanie de comunicare pentru alegerea primarilor în 2 tururi.

Gabriela Firea, întrebată dacă va câștiga un nou mandat: Eu mă prezint cu bune și cu rele

Și..da...în 2016, când povestea baronului de Teleorman era ultra cunoscută, dl Cioloș spunea despre Dragnea că: "Liviu Dragnea, la fel, aş spune, un amic şi cred eu că pe discuţiile pe care le avem legat de programul de guvernare, pot să vorbesc şi de o relaţie de încredere”, spune Coioloș, completând ”din experienţa pe care am avut-o până acum cu dumnealui, mi se pare un om serios, cu care se poate discuta în mod serios”. (găsiți inclusiv video cu declarația pe net)

Lista poate continua, dar să nu lungim postarea și să trecem direct la întrebare:

Dacă ați auzi doar aceste 2 informații despre un politician din altă țară, ați folosi legat de el cuvinte precum "om nou în politică", onest, moral, vertical?

PS: Nu are legătură cu opțiunea de vot. Cineva îl poate considera cea mai bună opțiune dintre toate relele din politică. Dilema este cum a reușit un mic parvenit împins de la spate toată viața, cu tolba plină de compromisuri, minciuni și ipocrizii să fie perceput ca simbol al onoarei?”, scrie Diaconu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.