Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac dur la adresa lui Gigi Becali: "A prins glas după ce a ieşit din pârnaie"

O fostă glorie a Stelei lansează un atac dur la adresa lui Gigi Becali. Gigi a prins iar glas, după ce a terminat «facultatea» din pârnaie. El taie și spânzură. Mai are de făcut un film despre el, în care să fie actor principal, regizor și scenarist. Până atunci, se ocupă de meciul din Cupă, cu Baia Mare. Parcă văd că Steaua ia bătaie", s-a dezlănţuit Iosif Vigu pentru Libertatea.

Fost jucător al Stelei timp de 13 ani, între 1966-1979, Vigu a vorbit despre situația de la echipă și îl acuză dur pe patronul Gigi Becali. "La Steaua e degringoladă totală. Cu toate că unii jucători au calitate, nimeni nu mai joacă nimic. Știți de ce? Pentru că peștele de la cap se împute. Oierul e principalul vinovat pentru această situație. Gigi i-a zăpăcit pe toți, de la jucători la fini și invers. Gigi pune la pământ totul! A obținut beneficii de 80 de milioane de euro de pe urma Stelei, dar a distrus echipa. Cînd ai 2.000 - 3.000 de fani în tribune, e dezastru. Cred că el desființează Steaua", a tunat fosta glorie din Ghencea.

Vigu nu crede nici în transferul căpitanului României, Ciprian Marica la Steaua. "N-o fi Marica așa de fomist să vină la Steaua! Are caracter și e dinamovist. În plus, știe cum e pe «tarlaua» lui Gigi. Nu semnează cu Steaua, va merge în altă parte. Mai intreține discuția așa, de amorul artei", a spus Vigu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.