Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: I se trage de la legea dării în plată

klaus iohannis

Atac dur la adresa preşedintelui Klaus Iohannis. "Iohannis a acceptat șantajul cămătarilor. În România străinii fac legea. Dorințele și interesele românilor nu contează. Dacă austriecii de la Holzindustrie Schweighofer vor să pună pădurile la pământ, se poate, dacă americanii de la Chevron vor gazele de șist, se rezolvă și asta, dăm și aurul canadienilor de la Gabriel Resources și îi lăsăm să distrugă Roșia Montană.

Acum, cei care ne pun cu spatele la zid sunt bancherii, iar președintele a cedat deja la presiunile lor. Poate ăsta este și motivul pentru care liderii lumii sunt tot timpul preocupați să impună conducerea României. Ca fiecare să-și facă jocul nestingherit.

În ceea ce-i privește pe bancheri, după ce ca obișnuiesc să îi jupoaie pe români de bani, dobânzile percepute sunt de două sau trei ori mai mari decât în alte țări europene, se mai comporta și ca niște cămătari care șantajează statul în ansamblul lui. Din păcate pentru români, cel care a cedat în față acestui șantaj a fost chiar președintele lor. Cel care ar trebui să vegheze asupra lor și să le apere interesele. Caracterul slab al președintelui se reflectă și în modul laș în care a ales să anunțe că a decis să întoarcă Parlamentului legea darii în plată, proiect care le-ar fi oferit o gură de oxigen românilor sufocați de datorii. Informația a venit "pe surse", scăpată chipurile de Administrația Prezidențială. O dovadă mai clară de lipsă de respect nici ca se putea, dar iată ca românii trebuie să treacă prin toate tipurile de umilințe", se arată într-un comunicat de presă al Partidului Ecologist.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.