Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac dur la adresa lui Liviu Dragnea: Ameninţări cu poliţia

liviu dragnea psd

Apropierea alegerilor locale a înteţit războiul dintre PSD şi PNL. Liberalul Ovidiu Raeţchi a sărit pur şi simplu la gâtul şefului PSD. Îl consideră responsabil pe Dragnea de problemele lui din Sectorul 5.

Citeşte şi: DNA a reținut un vicepreședinte de Consiliu Județean

Raeţchi i-a transmis o scrisoare deschisă preşedintelui PSD în care i-a solicitat un punct de vedere în legătură cu agresiunea orchestrată de PSD Sector 5, sâmbătă, în timpul unei plimbări prin cartierul Ferentari alături de Asociaţia Bucureştiul meu drag. Raeţchi a afirmat şi că a pregatit o plângere la poliţie în acest sens, pentru a obtine înregistrarea integrală a agresiunii, care se află în posesia liderilor PSD Sector 5 și a consilierilor de imagine ai acestora.

Citește și: Tatuajele și piercingurile în zona intimă, tot mai căutate de românce / FOTO 18+

"Domnule președinte Dragnea,

Ca promotor notoriu al toleranței, sunt convins că aţi luat la cunoştiinţă cele mai recente trăsnăi ale organizaţiei PSD Sector 5. Pentru orice eventualitate, vă relatez evenimentul de sâmbătă la care fac referire: în cursul unei plimbări împreună cu echipa Asociaţiei “Bucureştiul meu drag” –ingineri, arhitecţi, pasionaţi de fotografie – am fost asteptați și asaltați de câteva zeci de locuitori din Ferentari care ne-au huiduit, scuipat și înjurat. Acţiunea a fost atent coordonată, supravegheată şi filmată de către domnul Mario Rafael Ilie, Andrei Mustăţea, preşedintele TSD Sector 5, respectiv Gheorghe Râşniceanu, vicepreşedinte PSD Sector 5.

Pentru că nu aţi avut niciun punct de vedere pe această temă până în acest moment, aş vrea să vă întreb dacă PSD îşi va menţine acest stil de campanie “tolerantă” folosit şi la începutul anilor 1990, în general, sau dacă aveţi impresia că astfel de tactici de intimidare pot fi folosite doar la nivelul Sectorului 5, pe care il considerați un teritoriu obscur și întunecat? Consider că este regretabil ca PSD să se folosească de categoriile vulnerabile din sector şi să le manipuleze în scop electoral, chiar dacă este îngrijorat de perspectiva pierderii alegerilor aici.

Citește și: Ea e românca obsedată de Leonardo DiCaprio: Actorul a obținut ordin de restricție împotriva ei

Sunteţi de acord să se folosească în scop electoral categoriile defavorizate din Sectorul 5 aşa cum Ion Iliescu folosea minerii la începutul anilor 1990?

Sunteti multumit de faptul că, în urma acțiunii înscenate de liderii dvs.de la Sector 5, familiile noastre au ajuns sa fie amenințate explicit în mediul on-line?

Așa promovați dvs. toleranța?", a încheiat Raeţchi.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.