Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac dur la adresa selecţionerului Iordănescu: 'În Feroe, mă implora să joc'

iordanescu

Budescu il ataca dur pe selectionerul Anghel Iordanescu pentru ca nu a fost inclus in lotul pentru cantonamentul din Italia.

Budescu a fost cel mai bun jucator din Romania toamna trecuta, dar in pauza de iarna a ales sa plece in China si a pierdut contactul cu nationala. Selectionerul nu l-a urmarit in liga a doua chineza, iar acum a decis sa nu-l ia in cantonamentul de pregatire la EURO. Budescu il critica dur pe selectioner, despre care spune ca lucreaza dupa metode din anii '90. Fostul mijlocas al Astrei a marcat cele doua goluri careu calificat Romania la EURO, cu Insulele Feroe. "Sunt dezamagit ca nu sunt convocat la echipa nationala, meritam sa fiu macar in cantonamentul din Italia si acolo selectionerul putea constata daca sunt sau nu in forma pentru Euro.

Iordanescu ar trebui sa va spuna cum ma implora sa joc pentru dansul in Feroe. Imi spunea ca are mare nevoie de mine, chiar in ziua partidei din preliminarii. Era galben la fata de emotii si inca avea o presiune fantastica pe umerii lui.

Ma bucur ca l-am ajutat si i-am risipit emotiile chiar daca acum m-a uitat. Nu cred ca o sa aiba curaj sa-l titularizeze pe Alibec la Euro, o sa adoptam probabil aceeasi tactica defensiva si fricoasa. Eu am spus mereu acest lucru si probabil ca asta a deranjat. Nu imi place sa mint si sa spun ca antrenorul nationalei e foarte bun doar ca sa fiu chemat la echipa nationala. Mai bine stau acasa", a declarat Budescu in Gazeta Sporturilor. "Sincer, eu am crezut ca e o gluma, cand l-au pus din nou antrenor la echipa nationala. Nu prea e ok sa vii si sa faci antrenamente, programe si sedinte ca in anii '90. Nu am nimic personal cu dansul, are o varsta, trebuie sa-l respectam, dar asta e parerea mea. Nu stiu ce i-a picat acum si pe staff-ul medical. Erau niste oameni deosebiti.

Iordanescu il tot ameninta pe domnul doctor ca il da afara si uite ca s-a tinut de cuvant. Am asistat personal la un episod in care erau la masa, il certa si spunea ca o sa-l puna pe liber. Nu e normal ca un selectioner sa procedeze asa. Plus ca Pompiliu Popescu este unul dintre cei mai buni doctori sportivi din tara. Imi pare rau sincer pentru tot staff-ul medical, nu meritau un asemenea comportament, dupa contributia avuta la calificare", a mai declarat Budescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.