Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac dur la adresa vicepremierului Raluca Turcan: `trompetista politică Raluca Turcan, are din nou iluzii optice... Crede că orice critică la guvern e o crimă`

Facebook
radu cristescu

Contra-replică dură la adresa vicepremierului Raluca Turcan după ce aceasta îl atacase ieri pe președintele PSD, Marcel Ciolacu, pe tema închiderii școlilor. Candidatul PSD pentru Camera Deputaților în Circumscripția electorală Satu Mare, Radu Cristescu, susține că de fapt Raluca Turcan a deprins bine tehnicile rusești, făcând referire la perioada în care aceasta a urmat cursuri universitare la Moscova, de a pune căluș în gură oricărui opozant, oricui care nu e de acord cu linia guvernamentală:

”Raluca Turcan, vedeta botoxului cerebral din ograda PNL

Primadona decorativă a guvernului liberal, adică trompetista politică Raluca Turcan, are din nou iluzii optice : " Marcel Ciolacu îl atacă pe preşedintele Iohannis în purul stil PSD-ist. Foloseşte copiii drept paravan pentru a-l denigra. Asta e ipocrizie! ". Și asta doar fiindcă liderul opoziției social-democrate a exprimat, public, o părere critică despre felul în care guvernanții liberali bulibășesc, în stilul lor deja cunoscut, școala românească și viața elevilor.

Fiind școlită la Moscova, cu bursă din categoria " davai ceas ", evident că doamnei tovarășe Turcan i se pare că orice critică a guvernului e un fel de crimă, care trebuie pedepsită în Piața Victoriei, sau în Piața Roșie, după caz. Nu-i nici o mirare, n-ar fi primul politician " de dreapta " care acuză PSD că se uită spre Est, în timp ce chiar ea condamnă cu sfåntă mânie proletară, în stil bolșevic, opoziția care își permite să nu tacă, ba chiar critică puterea.

Cît despre ipocrizie, i-aș aminti tovarășei comisar politic un citat din șeful ei, Ludovic Orban :”Le-am spus colegelor mele că la liberali, doamnele pot să-și facă o carieră politică și că nu este necesar să treacă prin patul nimănui pentru a ajunge să câștige funcții publice. Un exemplu ar fi cel al Ralucăi Turcan, care a fost asistenta domnului Stolojan, dar și altele ".

Deci, tovarășa Turcan, înainte de a vorbi de paravanul lui Ciolacu, lămuriți problema cu patul lui Orban. Sau al lui Stolojan.

În rest, salutări colegilor de la Moscova. Mai ales celor care au absolvit cu brio cursul de propagandă ieftină.”, scris Cristescu pe pagina lui de facebook.

Raluca Turcan, vedeta botoxului cerebral din ograda PNL Primadona decorativă a guvernului liberal, adică trompetista...

Publicată de Radu Cristescu pe Duminică, 22 noiembrie 2020

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.