Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac dur la DNA, din interiorul PNL: 'Suntem călcaţi în picioare. Cine sunteţi, stimaţi domni?'

DNA

O anchetă a Direcţiei Naţionale Anticorupţie stârneşte revoltă în PNL. Procurorii au anunţat săptămâna trecută că l-au pus sub acuzare pe Gheorghe Ciuhandu, fostul primar al Timişoarei, pentru finanţarea echipei de fotbal Poli Timişoara. Una dintre probleme invocate de procurori se referea la încălcarea principiului oportunităţii. Acest argument la înfuriat pe consilierul local Ciprian Jichici, care afirmă că în Timişoara nu poate decide DNA ce este oportun.

Vezi şi: OFICIAL. De ce il acuza DNA pe fostul primar al Timisoarei

„Cine sunteţi stimaţi domni de la DNA Timişoara şi stimaţi domni şi doamne de la Curtea de Conturi să vă substituiţi autorităţii publice locale şi să stabiliţi ce e oportun pentru acest oraş. Cine sunteţi domnilor procurori? Pentru că eu m-am săturat să fiu membru în Consiliul Local al Municipiului Timişoara şi să vină un procuror sau un membru al Curţii de Conturi să vină să mă înveţe pe mine ce e oportun şi ce nu e oportun pentru acest oraş. Singurii care decid ce e oportun sau nu sunt cetăţenii, care vor decide în 2016 să nu mă mai voteze dacă nu le convine nu mă vor mai vota”, a spus Jichici.

Consilierul PNL a mai spus că pentru şedinţa următoare pregăteşte chiar un proiect de hotărâre prin care Consiliul Local Timişoara să ia atitudine faţă de atitudinea DNA. „Aceste abuzuri la adresa autorităţii şi independenţa Consiliului Local Timişoara nu mai poate continua. Suntem călcaţi în picioare. În aces oraş nu va decide DNA sau Curtea de Conturi ce este oportun. Consiliul Local este singura instituţie abilitată să facă acest lucru”, a mai spus Jichici, potrivit adevarul.ro.

Consilierul local a mai spus că se simte liber să aibă această reacţie pentru că nu se teme de niciun fel de repercusiuni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.