Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac EXPLOZIV la adresa lui Carmen Dan, din Parlament: trebuie să DEMISIONEZE

Inquam Photos / George Călin
Inquam Carmen Dan

Situația din interiorul Ministerului de Interne, de unde polițiștii pleacă pe bandă rulantă prin ieșirea la pensie, coroborată cu Legea recursului compensatoriu, care a eliberat foarte mulți oameni din pușcării, a creat probleme pentru ministrul Carmen Dan. Deputatul PNL, Florin Roman, consideră că ministrul de Interne trebuie să vină rapid cu soluții, altfel singura soluție rămâne demisia.

Citește și: Lovitură DEVASTATOARE pentru DNA: fostul ministru Tudor Chiuariu, ACHITAT

”PNL este extrem de îngrijorat de explozia infracțiunilor comise cu violență la nivel stradal: tâlhării, violuri, bătăi în stradă! Asta, deoarece au plecat 8.000 de polițiști și jandarmi din sistem și au ajuns pe străzi circa 8.000 de infractori, eliberați prin acordarea zilelor compensatorii de către ministrul Tudorel Toader!

Având în vedere că Ministerul Afacerilor Interne este total depășit de situație, am solicitat astăzi, în cadrul forurilor de conducere ale PNL, audierea în Parlament a ministrului de Interne, Carmen Dan!

Hoții, borfașii și violatorii zburdă în libertate pe străzi, numărul victimelor nevinovate crește, iar statul pare incapabil să ne apere de infractori!

Am atras atenția încă din 26 februarie, în plenul Camerei Deputaților, la “Ora Guvernului”, că infracțiunile violente la nivel stradal vor exploda. De asemenea, am atenționat-o pe ministrul Carmen Dan că patrulele mixte polițiști-jandarmi au devenit o raritate și că siguranța copiilor și a cetățenilor este pusă în pericol după aceste pensionări masive! Replica pe care am primit-o a fost una halucinantă, fiind acuzat că fac ”declarații politicianiste”!

În tot acest timp, copiii sunt violați și cetățenii tâlhăriți și agresați! Nimeni nu mai este în siguranță pe stradă, iar ministrul Carmen Dan ascunde aceste probleme sub preș, în loc să vină cu un program de acțiuni stradale concret!

Sper ca până la audierea în fața Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională a Senatului, ministrul Carmen Dan să vină cu soluții concrete! În caz contrar, domnia sa trebuie să demisioneze și să cedeze locul unui profesionist, capabil să ne apere în stradă de infractori!”, arată Florin Roman.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.