Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac fără precedent dinspre Bruxelles: 'Prim-ministrul Guvernului României minte cu nerușinare'

Inquam Photos / Octav Ganea
mihai tudose

Atac fără precedent la adresa premierului Mihai Tudose, după ce acesta a declarat, miercuri seara la România TV, că majorarea accizelor la combustibili nu va duce la creşterea preţului benzinei şi motorinei. Europarlamentarul Siegfried Mureșan spune, într-o postare pe Facebook, că premierul „minte cu nerușinare”.

Olguța Vasilescu anunță o NOUĂ lege a pensiilor. Ce surpriză pregătește ministrul Muncii

„Prim ministrul Mihai Tudose a afirmat urmatorul lucru aseara la Romania TV: "cred ca nu vor creste companiile pretul la combustibil."

Sa va spun de ce nu are dreptate: in anul 2016 Petrom a vandut 2,093 milioane tone combustibil cu amanuntul. Marirea accizelor la combustibili ar insemna un cost suplimentar de aproximativ 200 milioane Euro pentru Petrom, daca nu ar mari pretul la pompa, asa cum pretinde Mihai Tudose. Doar ca profitul total al intregului Grup Petrom in anul 2016 a fost 228 milioane lei. Adica, Mihai Tudose ne spune ca Petrom va accepta sa nu mai faca deloc profit, suportand toate pierderile generate de marirea accizei, necrescand pretul la pompa. Acest lucru este imposibil si o stie si Mihai Tudose. 
Trebuie sa va spun: Prim-ministrul Guvernului Romaniei minte cu nerusinare.”, este mesajul postat de europarlamentat, joi, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.