Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două vedete TVR, ATAC la adresa lui Băsescu: ”Minciună la fel de mare ca mandatele lui”

traian basescu pmp adeziune curte

Atac fără precedent la adresa lui Traian Băsescu. Două vedete TVR îl fac praf pe fostul şef al statului. Adelin Petrişor şi Dragoş Pătraru îl taxează pe Băsescu, nemulţumiţi de faptul că acesta a atacat TVR-ul şi conducerea instituţiei.

Detalii aici: Traian Băsescu sare la gâtul TVR: 'Altă slugă după Sassu şi Tănase'

Fostul preşedinte al României a criticat conducerea Televiziunii Române după ce a fost anulată o emisiune în care era invitat, motivul fiind că TVR doreşte să transmită în direct protestele din Piaţa Universităţii.

Citeşte şi: Avocatul Poporului, decizie controversată! Iată ce a atacat Victor Ciorbea

În replică, Adelin Petrişor scrie pe Facebook că fostul preşedinte „profită de situaţie şi aruncă pe piaţă o minciună cât mandatele sale.“ „Traian Băsescu susţine că trebuia să vină la o emisiune la TVR şi că aceasta a fost anulată din cauza transmisiunilor din Piaţa Universităţii. Fostul preşedinte profită de situaţie şi aruncă pe piaţă o minciună cât mandatele sale. Zice el că TVR nu a transmis nimic atunci când pe stradă erau zeci de mii de protestatari. Pe bune? Zecile de ore de ediţii speciale din ultimele săptămâni chiar nu se pun? Să ne rugăm să îmbătrânim frumos“, a scris Petrişor pe Facebook.

Citeşte şi: Klaus Iohannis a fost OTRĂVIT

Şi Dragoş Pătraru, realizatorul emisiunii „Starea Naţiei“ l-a pus la punct pe Băsescu. „A păstorit zece ani din 25 corupţia generalizată. Traian Băsescu se oftică pe Facebook că nu e primit la TVR. Că dânsul avea o emisiune aranjată din timp. Şi, desigur, ce să facă fostul preşedinte? Ce ştie mai bine: se apucă să dea cu o găleată de rahat în conducerea TVR. Atât poate, ăsta e omul! Domnule pensionar, de ce să veniţi la TVR azi? În perioada asta. După gafa din noaptea aceea blestemată (30 octombrie, noaptea incendiului din clubul Colectiv, când postul public nu a transmis în regim de breaking news imagini de la faţa locului, TVR a transmis zilnic din piaţă, a făcut ediţii speciale, s-a mobilizat, iar oamenii de aici au arătat că, în ciuda pierderii reflexelor - fapt la care aţi contribuit din plin timp de zece ani - şi-au îndeplinit misiunea publică. TVR l-a invitat acum la emisiuni pe Klaus Iohannis.

Citește și: Primul ”ministru” PSD care îl refuză pe Dacian Cioloș

Care, nu ştiu dacă v-a spus cineva, e preşedinte de vreun an, aşa. Ştiu, nu prea se vede, dar p-ăsta l-am găsit, în locul dumneavoastră. Ce să căutaţi dumneavoastră acum la TVR? Să ne daţi lecţii de anticorupţie? Aţi păstorit 10 ani din 25 corupţia generalizată. Corupţia asta care omoară oameni! Guvernul dumneavoastră e tot la DNA! Ce mai căutaţi? Ce mai vreţi să ne spuneţi? Poate doar dacă vreţi să ne cereţi iertate... deşi nu cred. Aţi scăpat de ani buni de simţul ruşinii. Şi-apoi, am avea doar probleme dacă v-am invita acum, la postul public. În primul rând, aici, la TVR, nu există capacitatea de a resuscita cadavre politice.

Citeşte şi: Ce a anunțat Dacian Cioloș înainte de negocierile cu Gabriel Oprea la sediul UNPR

Apoi, conducerea TVR nu vrea să-şi expună angajaţii la aerul toxic emanat de dumneavoastră. În plus, nu avem autorizaţie de la ISU în acest caz. Da, au venit pompierii zilele trecute şi ne-au spus că nu ne mai dau voie să aducem invitaţi inflamabili. Iar zilele astea se discută despre stradă. Or, dumneavoastră nu vă place strada, domnule Băsescu. Ultima chestie pe care aţi luat-o din stradă, vorba colegului Mihai Radu, nu doar că v-a ruinat cariera politică, dar dacă ciripeşte e posibil să vă bage la puşcărie. Aşa că, haideţi, luaţi-o uşor, aşa, groapa de gunoi a istoriei vă aşteaptă.“

Citeşte şi: Judecătorii au decis: Pedepse mai mari pentru violatorii din Vaslui

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.