Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac FĂRĂ PRECEDENT la adresa lui Grindeanu: Un personaj trist, dezamăgitor

Facebook
sorin grindeanu holocaust

Președintele interimar al PNL Raluca Turcan lansează un atac dur la adresa premierului Sorin Grindeanu, după ce acesta le-a cerut parlamentarilor din opoziţie să „iasă din ipocrizie şi să fie constructivi”. Premierul a subliniat că toate criticile constructive le analizează, dar nu înţelege modul de a critica de dragul de a face acest lucru şi i-a îndemnat pe parlamentarii din opoziţie ”în frunte cu doamna Turcan, să iasă din ipocrizie” cu privire la proiectul legii salarizării.

AVERTISMENT DUR al Comisiei Europeane: 'Proiectul legii salarizării, un risc semnificativ'

„Văd că dl. Grindeanu are mari probleme în a înțelege ce înseamnă, de fapt, ipocrizia, ori a ajuns în faza ei cronică. Mai rămâne să ne spună că din cauza noastră, a Opoziției, nu se poate concentra el la guvernare, întrucât nu-i este suficientă majoritatea. 
Cine îl mai poate înțelege pe neînțelesul domn Grindeanu, care nu e în stare să-și coordoneze proprii miniștri și își scuză toate gafele apelând la veșnicul "probleme de comunicare". 
Potență guvernamentală, nu glumă... Agamiță Dandanache era totuși un personaj într-o scenă comică, dl. Grindeanu însă este doar un personaj trist, dezamăgitor, în fruntea Guvernului unei țări.

D-le Grindeanu, dacă nu stăpâniți sensul cuvintelor în limba română, vă spun eu ce-i aia ipocrizie:
1. Să acuzi Opoziția că vrea tăieri salariale, dar de fapt tu să fii cel care le operează.
2. Să promiți majorări colosale în campanie, dar acum să o dai la întors, amânând implementarea legii cu 3 ani, dincolo de actualul mandat.
3. Să ceri critici constructive, dar să le ignori sistematic, făcându-te că plouă nu doar față de Opoziție, dar și față de sindicate.
4. Să te dai viteaz la televizor, în cuvinte goale, dar să nu fii în stare să iei vreo decizie majoră decât după ce-i ceri voie lui Dragnea.
5. Să produci o bășcălie de lege, care numai a salarizării unitare nu e, dar să o prezinți ca fiind o lege istorică. Să NU o asumi tu ca Guvern, ci să o arunci ca propunere a parlamentarilor.

PNL va propune amendarea proiectului privind legea salarizării unitare, prin modificări de fond care ar necesita, de fapt, rescrierea legii. Suntem sceptici ca PSD-ALDE vor accepta un astfel de demers sănătos pentru a avea o lege a salarizării unitare sustenabilă și predictibilă, și nu doar un simulacru față de care toată lumea are suspiciuni. 
Din acest motiv am anunțat intenția de a redacta, de sine stătător, un proiect al legii salarizării unitare care să aibă mecanisme transparente și să pună până la urmă ordine în sistemul de salarizare. O lege care să fie soluția potrivită și cinstită în raport cu situația economică.”, scrie Raluca Turcan, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.