Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac în stil mafiot: mașina șefului Piețelor a fost incediată, după ce acesta declarase război samsarilor/ Video

masina sef piete

Autoturismul de serviciu al şefului Pieţe SA, serviciu în subordinea Primăriei Timişoara, Mirel Pop, a luat foc noaptea trecută chiar în faţa imobilului în care acesta locuieşte. Poliţiştii au deschis o anchetă având suspiciuni că maşina a fost incendiată. Incidentul vine la scurt timp după ce șeful Piețelor a anunțat decizii că va începe curățenia, iar samsarii vor fi scoși din piețe.

Incendiul la autoturism a avut loc, în noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 3.00, pe strada Basarabia din cartierul Mehala, acolo unde locuieşte Mirel Pop, şeful Pieţe SA Timişoara.

"La data de 06.12.2023, în jurul orei 03:10, poliţiştii Secţiei 4 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Basarabia din Timişoara, a izbucnit un incendiu la un autovehicul parcat.

În acest caz, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere prin incendiere şi continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor izbucnirii incendiului", a transmis IPJ Timiş.

Directorul Piețelor acuză samsarii și viceprimarul Timișoarei

Mirel Pop a explicat că mașina sa a fost incendiată după ce a anunțat proiectul prin care va impune taxe tuturor celor care vând în piețe.

„Adică noile reguli: înlăturarea samsarilor din pieţe, toată lumea trebuie să plătească taxele în pieţe, asta deranjează. Că până acum, na… de când am preluat conducerea societăţii au fost numeroase presiuni şi proteste puse la cale de fostul director (n.r. Liviu Cocian) şi viceprimarul Cosmin Tabără. Prin care s-au diseminat informaţii false. Urmărindu-se denigrarea şi înlăturarea mea”, a spus Mirel Pop, pentru PressAlert.

Întrebat dacă spune că viceprimarul Tabără s-ar afla în spatele atacului, Pop a continuat: „Nu spun treaba asta, eu spun că de când am preluat conducerea societăţii au fost numeroase presiuni şi chiar proteste. Pot să vă dau un exemplu concret, anul trecut, cu acel protest cu pieţarii din Piaţa de Gross. Au fost puse la cale, …dovezi clare, de fostul director Liviu Cocian şi viceprimarul Cosmin Tabără. Prin care oamenii din pieţe au fost îndemnaţi să se revolte în ceea ce priveşte procentul de majorare a taxelor de închiriere a spaţiilor deţinute de societatea Pieţe. Într-adevăr această majorare a fost impusă prin măsuri ale Curţii de Conturi, nu pentru că aşa am considerat eu. Iar pe plan local toate taxele au fost majorate cu rata inflaţiei. Atât preţul la energie termică, cât şi taxele şi impozitele. Deci au fost majorate cu rata inflaţiei, nu cu 20-25%, cum au spus ei…”.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.