Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ATAC INCENDIAR la Călin Popescu Tăriceanu: Minte cum respiră

tariceanu3

Co-preşedintele PNL, Alina Gorghiu, consideră că "bunul simţ" ar trebui să-l îndemne pe preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, să demisioneze din funcţie în contextul în care are un dosar penal.

"Trecând peste dosarul în care este implicat, pe mine chiar nu mă miră că dl Tăriceanu minte cum respiră. Dl Tăriceanu nu mai este demult un om care să se ridice la standardele pe care le impune funcţia de preşedinte al Senatului şi din păcate nici măcar nu ştie să facă pasul lateral, aşa cum s-ar impune. Constat că şi domnia sa, la fel ca alţi PSD-işti de nădejde ai acestei ţări, în loc să lase capul în asfalt şi să facă pasul puţin de-o parte, încep să găsească vinovaţi pentru situaţia penală a domniei sale. Evident că vinovatul de serviciu, atunci când este vorba de cazuri de corupţie ale PSD-iştilor sau de orice fel de problemă a PSD-iştilor şi a prietenilor PSD, este undeva la PNL, este undeva la Cotroceni, ca să nu mai vorbesc de obsesia permanentă pe care Ponta şi Tăriceanu o au şi o constataţi din cât de des folosesc numele preşedintelui Iohannis, singurul vinovat pentru faptul că se respiră pe pământ, înfloresc florile pe pământ, pentru că există ploaie. Bunul simţ ar trebui să-l îndemne să-şi dea demisia din funcţia de preşedinte al Senatului, dar la fel de sincer vă mărturisesc că mă îndoiesc că va face acest gest", a afirmat Gorghiu.

Citește și: E mamă și soție, dar și-a părăsit soțul pentru un deținut condamnat la moarte: Ce vrea să facă acum

Ea a subliniat că un preşedinte al Senatului urmărit penal afectează imaginea acestei instituţii.

Gorghiu a mai afirmat şi că nu poate redeschide subiectul revocării lui Tăriceanu din funcţia de preşedinte al Senatului în condiţiile în care liberalii nu au majoritate în această cameră a Parlamentului.

Citește și: A apărut cel mai periculos joc sexual: I se spune ruleta sârbească! Vezi ce presupune

"Ştiţi foarte bine că, dacă am avea majoritate parlamentară în Senat, l-am schimba mâine pe Călin Popescu Tăriceanu. Sunt cred că trei sferturi din colegii de la Senat mult mai integri, mult mai pregătiţi, mult mai eficienţi în gestionarea problemelor legate de Senat şi sunt convinsă că foarte mulţi dintre ei ar avea decenţa să nu protejeze tot felul de oameni, pentru că acelaşi Popescu Tăriceanu l-a spălat pe Gabriel Oprea votând împotriva urmăririi penale, a votat pentru a-l scăpa pe Dan Şova de probleme cu Parlamentul României. (...) În momentul acesta nu avem majoritate şi nu o să redeschid subiectul până PNL nu va coagula numărul de parlamentari necesari", a spus liderul PNL.

Co-preşedintele liberalilor a participat la un eveniment dedicat aniversării a 141 de ani de la înfiinţarea PNL, care a avut loc la Hanul Gabroveni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.