Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă în orașul natal al lui Zelenski - Rușii încearcă din nou să inunde orașul prin bombardarea infrastructurii hidraulice

Twitter
baraj krivoi rog

Guvernatorul regiunii ucrainene Dnipropetrovsk, Valentin Reznicenko, a precizat că în cel mai recent atac cu rachete lansat de ruşi la Krivoi Rog, vineri dimineaţă, a fost vizată, din nou, infrastructura critică a oraşului.

Potrivit oficialului, rachete ruseşti au lovit, din nou, structurile hidraulice, provocând daune semnificative. Orașul se află în aval de un mare baraj pe râul Inhuleț.

„Krivoi Rog este, din nou, sub focul inamicului. Rușii și-au trimis rachetele spre infrastructura critică. Sunt înregistrate distrugeri serioase la structurile hidraulice" - a scris Reznicenko pe Telegram, potrivit agenției RBC, citată de Rador.

Amintim că în ultimele zile, Rusia a atacat de mai multe ori Krivoi Rog, rachetele vizând infrastructura critică a oraşului. Au fost lovite structuri hidraulice, ceea ce a provocat creşterea nivelului râului Inhuleţ. Peste 100 de case au fost afectate de inundaţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.