Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac la adresa lui Dragnea: 'Divizia de propagandă a PSD-ALDE a inventat fumigena statul paralel pentru a ascunde cât de paraleli sunt ei cu realitățile'

Inquam Photos / Octav Ganea
Liviu Dragnea parlament PSD

Câinele de pază al democrației'' deranjează. Liderii PSD-ALDE sunt obișnuiți doar cu televiziunile de casă, care le popularizează mitomaniile, frustrările și ambițiile. Dacă te uiți la televiziunile private din România, vezi două realități: una virtuală, în care curge lapte și miere, și una reală, în care se spun lucrurilor pe nume, unde se văd sărăcia, excesele statului, hibele programului de guvernare, scumpirile și explozia cursului, a scris Dan Vasile Mihale în cadrul unui editorial publicat pe Realitatea.net.

"Reacția lui Dragnea la acuzațiile din cel de-al treilea dosar deschis de DNA nu m-a surprins. Mă așteptam să se agațe de toate funcțiile deținute și să profereze amenințări pe bandă rulantă la adresa tuturor șefilor din așa-zisele instituții de forță. Și-a vărsat nervii pe Kovesi (șefa DNA), pe Pahonțu (șeful SPP), pe Klaus Iohannis și, pentru prima oară, pe presă, mai exact pe presa independentă, care nu-i ridică osanale.

Citește și: Rareș Bogdan face 'PRAF' miting-ul anunțat de social-democrați: 'Toată zona dură a PSD va înţelege că Liviu Dragnea a făcut parte de sistem'

Nu m-a mirat nici reacția lui Călin Popescu Tăriceanu. Omul o ține una și bună cu "statul paralel'', dar vine cu o nuanță nouă: "divizia de presă a statului paralel". Cu alte cuvinte, aria statului paralel s-a lărgit și cu acea parte a presei care nu face jocurile actualei puteri.

"Câinele de pază al democrației'' deranjează. Liderii PSD-ALDE sunt obișnuiți doar cu televiziunile de casă, care le popularizează mitomaniile, frustrările și ambițiile. Dacă te uiți la televiziunile private din România, vezi două realități: una virtuală, în care curge lapte și miere, și una reală, în care se spun lucrurilor pe nume, unde se văd sărăcia, excesele statului, hibele programului de guvernare, scumpirile și explozia cursului.

Citește și: Tăriceanu are vești mari pentru români: 'Obiectivul strategic este creşterea accelerată a salariului minim'

E greu să rămâi independent când ești vulnerabil în fața statului, iar statul sunt ei (coaliția majoritară). Nu intru în amănunte pentru că nu este datoria mea. Noii acționari au explicat, în repetate rânduri, cum stau lucrurile cu insolvența trustului Realitatea TV. Ce vreau să spun este altceva... Presa independentă este în pericol atâta timp cât singurul principiu după care se ghidează actuala putere este "cine nu este cu noi este împotriva noastră"!

Divizia de propagandă a PSD-ALDE a inventat fumigena "statul paralel'' pentru a ascunde cât de paraleli sunt liderii coaliției cu realitățile României. Ei nu văd decât ceea ce vor să vadă, adică nu prea multe. Pe actualii lideri ai coaliției îi mână un singur gând: cum să modifice legile justiției ca să scape de urmărirea penală. Oamenii aceștia au ajuns să se creadă providențiali și să se situeze deasupra legii...

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.