Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac la Dacia. Cum va arata cea mai ieftina masina de la Volkswagen

W

Volkswagen a confirmat ca din 2017 un model low-cost se va produce in China. Initial, acesta va fi vandut doar pe piata asiatica, insa nemtii il vor aduce si in Europa in functie de primele rezultate.

Volkswagen cumparase Skoda pentru a intra pe piata low-cost, insa intre timp pretentiile cehilor au crescut. La fel s-a intamplat si in cazul Seat, care nu are pret comparabil cu Dacia.

Viitorul model low-cost de la Volkswagen nu are inca un nume, dar se stie ca va avea pret de pornire de sub 7000 de euro. Volkswagen a investit mult in ultimii ani in fabricile din China iar acestea au dat roade. Nemtii castiga enorm prin modele mai vechi de Passat, Golf sau Jetta vandute cu alte denumiri.

Volkswagen Santana e vedeta nemtilor in China, o masina construita pe o platforma mai veche de la Passat. De la ea va porni constructia modelului low-cost care ar urma sa rivalizeze cu Dacia in finalul deceniului. Masina va avea in dotare doar strictul necesar, chiar daca Dacia a introdus pentru generatiile noi si optiuni precum navigare.

Planul a fost prezentat ieri in cadrul unei intalniri a actionarilor Volskwagen, cand CEO-ul Martin Winterkorn a anuntat inceputul productiei in 2017.

DACIA, SUCCES URIAS!

Dacia e pe cale sa devina cea mai de succces companie din Romania, peste Petrom! Compania romaneasca detinuta de Renault a vandut cele mai multe modele de masini din toata Europa in 2014 si se descurca bine si in tari precum Maroc si Algeria.

Toate modelele Dacia a fost relansate in 2013 iar noile versiuni s-au bucurat de succes, in conditiile in care ele au fost imbunatatite tehnic si vizual iar pretul a ramas la fel de mic. Sandero si Duster sunt cele mai vandute modele Dacia in Europa, in timp ce in Romania Loganul ramane cea mai vanduta masina.

Volkswagen Santana, punctul de pornire pentru masina low-cost care va rivaliza cu Dacia. 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.