Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac la Iohannis din Guvern: un ministru avansează o ipoteză BOMBĂ

iohannis otopeni

Președintele Klaus Iohannis primește un răspuns, chiar din Guvern, după atacul la adresa premierului Victor Ponta. Ministrul mediului, Grațiela Gavrilescu, susține că asupra lui Klaus Iohannis planează suspiciunea că ar fi influențat de companii din industria lemnului.

"Consider că atâta timp cât există pe aceeaşi linie parlamentari ai opoziţiei care susţin aceleaşi elemente pe care le-a susţinut preşedintele sunt şi anumite persoane fizice sau poate şi ONG care sunt tot lângă preşedinte şi lângă parlamentari ai opoziţiei şi nu în ultimul rând şi firma Holzindustrie susţine tot aceleaşi elemente, totuşi ne gândim de ce ceilalţi, care suntem de partea cealaltă a baricadei şi care suntem mai numeroşi, avem o altă gândire şi de ce timp de doi ani şi jumătate cât s-a dezbătut şi s-a creat Codul Silvic introdus la vot în Camera Deputaţilor şi Senat a avut o altă formă. Atunci pot să spun că planează o suspiciune", a spus Gavrilescu.

"Am devenit o ţintă pentru că am început să ne facem treaba”, a spus ministrul.

"Anunţ pe toată lumea că reprezentanţii Ministerului Mediului îşi îndeplinesc fişa postului şi vor lua toate măsurile ca siguranţa cetăţeanului şi interesul naţional să fie apărate. Nu ştiu ce interese apără alţii. Eu vă spun ce interese apărăm noi", a spus Gavrilescu, adăugând că o avuţie a ţării care este pădurea e o problemă de siguranţă naţională. -

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.