Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac la premier: E inegal în comportament

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi îl acuză pe premierul Victor Ponta că e "inegal în comportament" atunci când nu le răspunde jurnaliştilor din instituţiile de presă cu datorii, dar "vorbeşte cu sârg" cu Darius Vâlcov, Dan Şova sau Constantin Boşcodeală.

Citește și: DOLIU în PSD: Un lider și soția sa au murit în accident de mașină

"Victor Ponta e inegal în comportament. Cu Darius Vâlcov, Dan Şova sau Constantin Boşcodeală vorbeşte cu sârg. Lor le răspunde. Presupun că sunt în relaţii bune, în condiţiile în care Vâlcov mai era puţin şi era scos din cătuşe din şedinţa de Guvern pentru că premierul refuza să-l înlocuiască din funcţie, Şova a fost reprimit în partid deşi era urmărit penal, în timp ce Boşcodeală, condamnat în primă instanţă, nu a fost lăsat să-şi dea demisia din funcţiile din PSD de acelaşi Victor Ponta", susţine Raeţchi, într-un comunicat de presă transmis redacției STIRIPESURSE.RO

Liberalul se întreabă totodată dacă "Ponta vorbeşte cu Iulian Herţanu, cumnatul său, aflat în arest preventiv pentru fraudarea fondurilor europene şi pentru evaziune fiscală".

"Aceste persoane fac obiectul unor condamnări sau cercetări penale, în timp ce reporterii de televiziune - nu. Şi, totuşi, premierul vorbeşte, preferenţial, cu cei cu probleme penale", mai susţine Raeţchi.

Acesta mai consideră că premierul aplică o dublă măsură şi când vine vorba de lupta efectivă cu evaziunea fiscală.

"Marea luptă cu evaziunea a domnului Ponta e o dezlănţuire caragielească împotriva vânzătorilor de urzici şi leuştean, în timp ce marile datorii sunt trecute cu vederea. Lupta cu evaziunea trebuie salutată, dar nu dacă ea reprezintă doar un show mediatic gândit de un ministru care ascundea bani negri în pereţi dubli", se mai arată în comunicatul deputatului PNL.

Premierul Victor Ponta a afirmat luni că, 'ocupând o funcţie publică', înţelege să răspundă întrebărilor tuturor jurnaliştilor care reprezintă companii de presă ce îşi plătesc taxele şi că, în contextul combaterii evaziunii fiscale, este 'un gest normal' acela de a nu le răspunde ziariştilor din companii media care nu îşi achită taxele la stat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.