Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ATAC la procurorul general al Moldovei: Autodenunțurile lui Plahotniuc și Iaralov au fost și sunt la Procuratura Generală

stiri.md
iurie renita

Deputatul Iurie Reniță îl acuză pe Alexandr Stoianoglo de ”mușamalizarea celor mai importante dosare de corupție cu implicarea actorilor politici”.

Despre aceasta Reniță a declarat pe pagina sa de Facebook, dar de data aceasta deputatul a venit și cu o dovadă la cele spuse, transmite Știri.md.

”Deoarece PG mușamalizează dosarele notorii de corupție, acuzându-mă (absolut nejustificat!) ba de una, ba de alta, vă prezint cea mai incontestabilă probă documentară, care confirmă că autodenunțurile lui Plahotniuc și Iaralov au fost și sunt în continuare la Procuratura Generală, fapt negat cu vehemență săptămâna trecută de către PG în Comunicatul ei de Presă. Oare se poate să mințiți cu atâta nesimțire cetățenii noștri și pe mine ca deputat? Ce aveți a spune, acum, despre acest Raport, adresat Procurorului General (rog să vedeți anexa), în care PG confirmă recepționarea autodenunțurilor de la Plahotniuc și Iaralov privind finanțările ilegale ale PSRM-ului? Chiar doriți atât de mult să vă prezint și alte probe incontestabile despre finanțarea PSRM-ului în frunte cu Igor Dodon? Oare nu e suficient ceea ce v-am prezentat până in prezent, oare nu aveți pe rol dosarul "Bahamas", care se prăfuiește (intenționat!) la PG de ani buni sau cel cu "kuliokul"(sacoșa), pe care, din considerente exclusiv politice, l-ați clasat? De unde rezultă foarte clar că-i protejați pe Igor Dodon și PSRM de spălare de bani și de corupție.

Deoarece suntem în perioada de primăvară, tradițional purcedem la salubrizare. În cazul PG nu poate fi vorba doar de o salubrizare de sezon, ci de una generală, începând cu conducerea ei. Dacă nu reușim în această primăvară, la sigur că va trebui să revenim la vară, după 11 iulie 2021. Pe cât de obligatorie pentru PG, pe atât de așteptată de cetățenii noștri”, a declarat Reniță.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.