Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac la Vosganian: un deputat PNL îi cere demisia din partid

vosganian

Senatorul PNL, Varujan Vosganian, pare că a devenit oaia neagră a liberalilor, după ce senatorii l-au salvat de DIICOT. Deputatul PNL, Cristina Pocora, îi cere lui Vosganian să facă un pas în afara partidului.

”Noi în Camera Deputaţilor am încuviinţat de fiecare dată, indiferent de persoană, de partidul din care provine şi de discursul susţinut de la tribună, ridicarea imunităţii parlamentarilor şi mi se pare regretabil că acum Senatul are această abordare în cazul domnului Varujan Vosganian. Corect faţă de PNL şi de atitudinea sa de până acum în privinţa solicitărilor justiţiei ar fi, din punctul meu de vedere, ca domnul Varujan Vosganian să facă un pas în afara PNL. Altfel, toţi parlamentarii liberali şi întreg partidul vom fi afectaţi de incidentul din Senat, iar acest lucru nu este corect faţă de imaginea PNL”, a declarat Pocora.

Senatul a respins, joi, solicitarea Parchetului General de încuviinţare a începerii urmăririi penale împotriva senatorului PNL Varujan Vosganian, fiind înregistrate 71 de voturi "împotrivă", 56 de voturi "pentru", 5 voturi fiind anulate. Votul a fost secret, cu bile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.