Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac masiv de Ziua Independenței: Mai multe site-uri israeliene, inclusiv site-ul Mossad, au fost vizate

facebook.com
internet hacker

Cincisprezece site-uri israeliene au fost supuse marți unor atacuri cibernetice, chiar de Ziua Independenței Israelului, potrivit presei locale.

Atacurile au vizat site-urile web ale postului public de televiziune KAN, ale băncilor, ale companiilor de telecomunicații și ale agențiilor guvernamentale, a relatat ziarul Maariv.

Un grup de hackeri care poartă numele de "Anonymous Sudan" a revendicat responsabilitatea pentru doborârea site-urilor web.

Atacurile cibernetice de marți au avut loc la o zi după ce același grup de hackeri a afirmat că a doborât site-urile web ale serviciului de informații israelian Mossad și ale Institutului Național de Asigurări.

Atacurile cibernetice au avut loc în contextul în care Israelul își comemorează ziua națională, care marchează crearea țării pe dărâmăturile Palestinei în 1948. Această zi este numită de palestinieni "Nakba", sau Catastrofă.

Site-urile israeliene sunt atacate cibernetic din când în când, în semn de solidaritate cu palestinienii, pe fondul tensiunilor tot mai mari din Cisiordania.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.