Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac neașteptat la un candidat la prezidențiale

Liderul Partidului România Unită, Bogdan Diaconu, face o legătură neașteptată între Kelemen Hunor, candidatul UDMR la prezidențiale, și amenințările huliganilor maghiari care vor veni mâine la București. Astfel, deputatul Bogdan Diaconu afirmă într-o postare pe pagina sa de facebook că liderul UDMR ”provoacă iarăși în mod public statul național unitar român”, citând declarația lui Hunor potrivit căreia ”românii ar trebui să accepte că trăim într-un stat multinaţional”.

Diaconu e supărat că liderul UDMR anunță în numele formațiunii sale că ”dorim să ne păstrăm cultura şi demnitatea noastră”, în timp ce, în București, ”îi așteptăm pe huliganii de la Budapesta să ne arate încă o dată la ce ne putem aștepta din partea ”culturii și demnității lor”, continuă comentariul liderului PRU.

În plus, Diaconu ține să le reamintească fanilor săi de pe pagina de socializare ”că anul trecut, după haosul provocat de huliganii unguri în București, UDMR a făcut plângere că românii i-au discriminat pe suporterii veniți din Ungaria...”.

Subiectul huliganilor maghiari care vor veni mâine în București pentru meciul România-Ungaria s-a inflamat după ce Hooliganstv.com a postat imagini cu bâte și cuțite pe care ultrașii maghiari promit că le vor aduce cu ei în România pentru meciul de sâmbătă, imagini care pot fi văzute aici:

http://hooliganstv.com/hungarian-hooligans-ready-for-away-game-against-romania/

Anul trecut, la ultimul meci România-Ungaria, huliganii veniți din Ungaria au devastat Gara de Nord și au făcut scandal în Centrul Vechi din Capitală, fiind nevoie de intervenția Jandarmeriei pentru ca lucrurile să nu degenereze.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.