Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac românesc în Premier League: Denis Alibec și Florin Andone ar putea ajunge la ultima clasată din Anglia! Anunțul lui Gigi Becali

www.gsp.ro
Denis Alibec Steliano Filip FCSB-Dinamo

Gigi Becali susține că Denis Alibec poate pleca în iarnă, iar în acest caz este dispus să insiste pentru transferul lui Adam Nemec de la Dinamo la FCSB.

"Alibec are o ofertă și cred că va pleca în iarnă. Nu vreau să-l dau pe Alibec, vreau să-l țin. Dacă va fi o ofertă bună și pentru noi, și pentru el, îl lăsăm să plece, nu e normal?

Îl vreau pe Nemec. În iarnă voi avea concurență pentru Nemec din partea altor echipe. De asta îl vreau acum. Mie mi se pare cam mult 500.000, dar atât am, atât dau", a spus Gigi Becali la Pro X.

Citește și: Ion Crăciunescu, afirmație jignitoare la adresa rapidiștilor, înainte de meciul cu CSA: 'Aveţi probleme şi cu tenul acolo'

Se pare că echipa interesată de transferul lui Alibec este Crystal Palace, ocupanta ultimului loc în Premier League, care a pierdut toate meciurile jucate până în etapa a șaptea și care nu a marcat niciun gol de la startul sezonului.

Pe lângă Alibec, formația antrenată de Roy Hodgson ar mai fi interesată și de aducerea lui Florin Andone (24 de ani) de la Deportivo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.