Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Atac SÂNGEROS la Haga: Două persoane au fost ÎNJUNGHIATE; suspectul este de negăsit

https://nltimes.nl/2020/12/02/two-stabbed-fire-set-inside-hague-supermarket-manhunt-underway
Haga, Olanda, Atac cuțit

Două persoane au fost rănite miercuri în urma unui atac cu cuţitul şi a unui incendiu într-un supermarket în oraşul olandez Haga, potrivit poliţiei olandeze, citată de AFP, relatează Agerpres.

În urma incidentului o parte a zonei centrale a oraşului a fost închisă. Poliţia afirmă că a fost semnalat un atac cu cuţitul şi un incendiu într-un supermarket din piaţa centrală a oraşului, Grote Markt. Incendiul a fost stins şi cei doi răniţi au fost transportaţi la spital.

Întrebată de AFP despre o posibilă pistă teroristă, o purtătoare de cuvânt a poliţiei a răspuns că nu există ''deocamdată vreun motiv cunoscut'' al atacului.

Un elicopter al poliţiei caută un suspect ale cărui semnalmente sunt ''înalt, cu pielea închisă la culoare'' şi în vârstă de circa 30 de ani, potrivit relatării acestei agenţii de presă.

Un antreprenor a declarat pentru postul local de radio Omroep West că atacul a avut loc într-un magazin Albert Heijn, un lanţ olandez de magazine, relatează News.ro.

”Oameni fugeau afară din magazin. Eu am auzit că cineva ar fi turnat alcool pe podea şi i-adat foc”, a declarat postului patronul unui magazin de îmbrăcăminte situat lângă supermarket.

”Am auzit că, înăuntru, cineva a înjunghiat oameni”, a declarat el postului, potrivit căruia suspectul a ieşit din supermarket şi s-a refugiat într-un restaurant peste drum.

Ziarul olandez De Telegraaf citează alt martor ocular, care spune că a auzit o ceartă în supermarket şi că cineva avea o macetă.

Într-o înregistrare video, o personaă este surprinsă în timp ce este urcată într-o ambulanţă de către paramedici, în timp ce pompieri se aflau alături de poliţişti pe o stradă pe care circulaţia a fost închisă.

Este neclar dacă înjunghierile şi incendiul au vreo legătură, scrie tabloidul.

Presa locală scrie că poliţia a declarat că nu există vreun indiciu cu privire la terorism în acest incident.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.