Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac suburban al unui artist la adresa preşedintelui Iohannis

Atac suburban al unui cunoscut artist la adresa preşedintelui Klaus Iohannis. Supărat pentru că şeful Statului a anulat recepţia de 1 Decembrie de la Palatul Cotroceni, Florin Chilian a lansat o serie de ironii, dar şi de jigniri pe blogul său la adresa lui Iohannis, dar şi la adresa soţiei preşedintelui.

Citeşte şi: Dezvăluiri de ULTIMĂ ORĂ despre Victor Ponta: Ce oferte are fostul premier

"Eu stiu de ce a anulat Iohannis receptia de 1 Decembrie, ziua națională a României. Nu e in stare. Sa-si convinga nevasta sa se imbrace decent, mai ales ca 1 decembrie nu este 3 octombrie. In mintea astuia care maraie la judecatori pentru ca nu-i convine o decizie definitiva si irevocabila a instantei, o receptie oficiala nu poate fi sobra, demna si rezervata. Iar nevasta-sa, in rochitele alea gen adolescenta-#intarziata, arata mereu ca un pitic de gradina sodomizat de un chihuahua incrucisat cu un pârș. Asa i-o place lui ca na… multi sunt mutanti pe lumea asta, sau au suferit mutatii genetice ireversibile intrauterin.

Citeşte şi: Ce spune Dacian Cioloş despre plagiatul lui Petre Tobă: 'Vă promit'

S-au vazut deviatii si mai mari si pana la urma chiar nu te poti c... in gustul omului, nu?… Sau poti, ca nu mai stiu de aici… Eu unul n-am uitat inca ziua in care desi se ingropau copiii ucisi in Colectiv klaus isi inscauna guvernul cu bautura si zambete late pa fata. In zi de doliu national, pe 31 octombrie 2015 boul asta se poza la nunta pe Valea Oltului iar aia , a doua zi, isi serba ziua de nastere cu tinereii la Sibiu… Cand se sapau gropi pentru cei care plecasera. In timpul in care prin spitalele din Romania mureau inca copii si tineri am asistat la o desantata parada a intronarii unui guvern care este, asa cum a prezis, doar al lui, al lui Klaus Iohannis. Coloane oficiale, garzi de onoare, covoare rosii si sampanie. Un spectacol grotesc. Numai artificiile au lipsit. Zambetul tamp, satisfactia nedisimulata. Multumirea afisata fara nici o urma de jena, decenta sau compasiune fata de tragedia din Colectiv, a parintilor copiilor morti acolo, de pe fata Presedintelui Romaniei Klaus Werner Iohannis la inscaunarea fiecarui ministru. Lipsa empatiei fata de victime…

Citeşte şi: Sorin Oprescu a fost operat la plămâni

Acum, pentru 1 decembrie cica tine post. Klause… Hai siktir! Hai ma lache sa vezi si tu, asa ca pentru mintea ta inceata, pas cu pas, cam ce e cu 1 Decembrie", a tunat Florin Chilian la adresa lui Klaus Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.