Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac TĂIOS la Victor Ponta: 'O slugă răsfăţată, cu speranţe şi pretenţii'

Inquam Photos / Octav Ganea
ponta parlament gesturi

Atac extrem de tăios la liderul Pro România, Victor Ponta, care este numit slugă răsfățată, cu speranțe și pretenții.

"Dintotdeauna activitatea Serviciului Roman de Informaţii a fost o enigmă şi orice tip de speculaţii pe această temă a fost muşamalizat. Regretabil este că anumiţi directori ai SRI şi-au folosit puterea şi influenţa pentru a interveni în orânduirea politică din România.

Citește și: EXPLOZIV Klaus Iohannis cere Camerei Deputaților REEXAMINAREA OUG pentru operaționalizarea SIIJ, către Camera Deputaților

După dezvăluirile Comisiei SRI din Parlamentul României, personajul Victor Ponta pare a îndeplini cu succes caracteristicile unui robot de bucatarie al SRI. Desi poate părea pompoasă sintagma, ea întruneşte perfect ceea ce se poate numi accesoriul politic multifuncţional al lui George Maior şi al lui Florian Coldea. Se înteleg deci, mai bine, deciziile ori afirmaţiile sale politice din perioada cât a fost preşedinte al PSD şi prim- ministru al României. De asemenea, nu ne mai miră faptul că Victor Ponta a scăpat de dosare penale, fiind clar că cele în care apărea numele său au fost doar praf în ochii românilor, tocmai pentru a-şi arătă nevinovăţia, fiind veşnic martorul neatins de pacate.

Date fiind ultimele informaţii apărute în presă, s-ar părea că omul Victor Ponta este doar o slugă răsfăţată, cu speranţe si pretenţii, albită şi readusă la viaţă de sistem, cu scopuri bine definite. In acelaşi timp, politicianul Victor Ponta este doar un laş care nu a facut ceva pentru România şi români, deşi a avut aceasta şansă! La toate acestea se adaugă şi nerecunostinţa faţă de cei care l-au ajutat, pentru că au fost câteva nume cunoscute. De exemplu, se stie foarte bine ca Traian Basescu l-a facut pe Ponta preşedinte al PSD sau despre legătura de amiciţie a acestuia cu Elena Udrea si Cocoş. Sigur că nu ne interesează cine îl imbrăca pe Victor Ponta, dar este trist să vedem cum acesta aruncă cu noroi în cei care i-au dat să mănânce şi i-au acordat încredere.

In sfârşit, cam aceasta ar fi pe scurt, povestea celui care si-a dat demisia pe facebook si l-a facut pe Cioloş premier, cel care crează un PSD mai mic si sustine că este “altfel”, dar si cel ce promitea că işi va da demisia de onoare dacă autostrada Comarnic– Braşov nu avea să fie construită, iar acum, acelaşi Victor Ponta face scandal şi îşi dă cu părerea despre construcţia autostrăzilor din România", transmite Partidul Ecologist Român.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.