Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac terorist la Tel Aviv, în plină stradă - Cel puțin un turist a murit (Video)

Serviciul de ambulanță anunță că patru persoane au fost rănite într-un presupus atac terorist la Tel Aviv. Potrivit serviciului, atacul s-a produs în apropiere de parcul Charles Clore.

Poliția afirmă că un presupus incident terorist din Tel Aviv a fost un atac cu mașină-capcană, iar presupusul atacator a fost "neutralizat", potrivit Times of Israel.

Imaginile transmise în direct din zonă arată mai multe vehicule de urgență în parcul Charles Clore, iar echipele de intervenție scanează zona cu lanterne. O secțiune a parcului și a străzii adiacente pare să fie închisă.

Persoana decedată este un turist străin

Medicii au confirmat un deces în timpul unui incident terorist din Tel Aviv. Decedatul este un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani, spun medicii.

Mai multe rapoarte spun că persoana decedată era un turist străin care vizita Israelul.

Site-ul de știri Walla spune că persoana decedată era un italian, iar atacatorul era un arab israelian.

Medicii tratează patru răniți, dintre care doi în stare moderată și doi care sunt răniți ușor.

Răniții au fost transportați la Spitalul Ichilov din Tel Aviv și la Spitalul Wolfson din Holon.

Rapoarte contradictorii spun că atacatorul a tras pe geamul mașinii sale, apoi s-a prăbușit; sau că a călcat oameni, apoi a coborât și a început să tragă cu arma.

Imaginile care se spune că sunt de la fața locului arată un vehicul răsturnat și ceea ce pare a fi poliția care trage asupra atacatorului doborât.

Două surori israeliene, ucide tot vineri

Două surori israeliene au fost ucise vineri într-un atac armat asupra mașinii lor în Cisiordania ocupată, au anunțat autoritățile israeliene.

Atacul a avut loc în condițiile în care Israelul se află în stare de alertă maximă la Ierusalim, după o zi de violențe de-a lungul granițelor cu Libanul și Gaza.

Armata israeliană a declarat că soldații au ajuns la locul unei coliziuni raportate între vehicule israeliene și palestiniene în apropierea așezării evreiești Hamra și au văzut că mașina israeliană, în care se aflau trei persoane, fusese împușcată.

Două surori, în vârstă de 16 și 20 de ani, au murit, iar mama lor a suferit răni grave, au precizat autoritățile.

Surorile erau, de asemenea, cetățeni britanici, potrivit Biroului pentru Afaceri Externe, Commonwealth și Dezvoltare al Marii Britanii. Acesta a făcut apel la toate părțile să detensioneze situația.

Prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu, care a vizitat locul faptei, a declarat: "Teroriști josnici și fără inimă au ucis două surori tinere".

"Forțele noastre acționează pe teren în urmărirea teroriștilor. Este doar o chestiune de timp, și nu de mult timp, până când îi vom trage la răspundere", a spus el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.