Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ATAC VIRULENT la adresa lui Iohannis: Am verificat. A fost nu doar urmărit penal, ci chiar învinuit

lovitura

Președintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu îl contrazice pe președintele Iohannis în cazul urmăriților penali din fruntea statului.

Președintele Iohannis este într-o evidentă campanie electorală. Atenționările noastre publice privitoare la încălcarea flagrantă a Constituției și la greaua responsabilitate pe care și-o asumă nu au avut niciun efect, ci dimpotrivă, au potențat propaganda sa pro-PNL și pro-USR și împotriva celorlalți competitori.

Trebuie subliniat că încercarea sa de a impune „guvernul meu” și  „partidul meu”, indiferent de rezultatul alegerilor, sunt doar obiectivele sale pregătitoare. Președintele și-a asumat riscul major al încălcării Constituției, deoarece se apropie momentul când va avea de dat niște răspunsuri privind obținerea unor spații imobiliare în Sibiu cu acte false.

PNL: Dragnea pare un El Chapo care îl ameninţă pe preşedinte în stil de America Latină

Cu un parlament, cu un guvern și cu un partid pe care să le controleze discreționar, președintele speră să scape de problemele cauzate de folosirea unor acte false și, în plus, să nu-și plătească la ANAF datoriile pe care le are față de statul român.

Acest adevăr a fost confirmat în declarația pe care a făcut-o ieri la Cotroceni: „Nu am fost niciodată urmărit penal. Se poate verifica fără niciun fel de problemă”.

Două noi decese din cauza rujeolei: EPIDEMIA se extinde

Am verificat. Iată rezultatul: Iohannis Klaus Werner a fost nu doar urmărit penal, ci chiar învinuit în dosarele penale nr. 270/P/2006 și 5/P/2007, lucru lesne de verificat în sistemul informatic al Justiției”, transmite președintele Senatului într-un comunicat de presă remis ȘTIRIPESURSE.RO.

Președintele a declarat zilele trecute că nu dorește ca în funcțiile de conducere să fie persoane care au fost urmărite penal. De asemenea, el a și negat faptul că ar fi fost urmărit penal în trecut.

Pot să vă reconfirm că eu, Klaus Iohannis, nu am fost niciodată, în nicio calitate, urmărit penal. Nu am fost urmărit penal, nu am avut dosare, nu am avut probleme şi în consecinţă eu rămân la părerea mea: cei cu dosare nu au ce căuta în vârful politicii”, a declarat Klaus Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.