Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atacantul argentinian Angel Correa va semna cu AC Milan

Inquam Photos / Bogdan Danescu
Inquam Craiova AC Milan

AC Milan ar fi ajuns la un acord cu Atletico Madrid în privința atacantului argentinian Angel Correa (24 de ani). Potrivit presei din Italia, decarul lui Atletico se va despărți de echipa lui Diego Simeone și se va alătura lotului condus de Marco Giampaolo, potrivit Mediafax.

Jucătorul a stabilit deja detaliile contractuale cu formația din Serie A, potrivit calciomercato.com. Correa va semna cu AC Milan un contract valabil până în vara anului 2024, pentru 3 milioane de euro pe sezon. Prețul plătit de AC Milan pentru atacantul argentinian va fi de aproximativ 45 de milioane de euro. Conform informațiilor oferite de Gazzetta dello Sport, directorul sportiv al lui Atletico Madrid, Andrea Berta se află la Milano pentru a discuta detaliile transferului cu oficialii lui AC Milan.

Citește și: Omul lui Ponta o face de râs pe Viorica Dăncilă! Ieșire, după decizia privitoare la candidatura sa

Correa și-a început cariera la formația argentiniană San Lorenzo. În 2015, s-a transferat la Atletico Madrid. În ultimul sezon, Correa a avut 49 de apariții și a reușit să marcheze de 5 ori. Angel Correa evoluează și la echipa națională a Argentinei, unde a jucat în 11 partide și a marcat două goluri.

Citește și: Incredibil! Viitorul șef a CNAS a fost ANCHETAT de DNA

În această vară, Atletico Madrid a făcut numeroase schimbări în lot, de la echipă plecând nume importante, precum Antoine Griezmann, Lucas Hernandez, Rodri, Gelsons Martins, Luciano Vietto, Diego Godin, Juanfran sau Filipe Luis.

Formația din capitala Spaniei nu a rămas datoare nici la capitolul achiziții, la echipa lui Simeone sosind jucători ca Joao Felix, pentru o sumă record de 126 de milioane de euro, marcos Llorente, Mario Hermoso, Kieran Trippier, Felipe, Renan Lodi sau Hector Herrera.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.