Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atacantul ceh Patrik Schick, titular pentru Bayer Leverkusen în partida cu Molde

wikipedia
bayer leverkusen

Atacantul ceh Patrik Schick va fi titular pentru Bayer Leverkusen în ultimul meci al echipei sale din grupele Europa League, contra lui Molde (Norvegia), a anunţat antrenorul Xabi Alonso, scrie DPA.

Este pentru prima dată în ultimul an când Schick va fi titular la un meci, el având o lungă perioadă de absenţă din cauza unei accidentări, iar apoi fiind ţinut mai mult pe banca de rezerve, potrivit Agerpres.

"Nu mă aşteptam să merg atât de bine şi să marchez două goluri în ultimele două partide disputate. Mă bucur că voi fi titular cu Molde", a spus cehul, a cărei echipă este lider în Bundesliga.

Bayer Leverkusen anunţa, la începutul lunii trecute, că nu va putea baza pe Schick timp de cel puţin trei săptămâni din cauza unei noi accidentări, suferită în octombrie.

Clubul a indicat atunci că acesta a suferit o leziune la gamba stângă la un antrenament de la finele lui octombrie, înaintea meciului din Cupa Germaniei împotriva lui Sandhausen. Schick tocmai se recuperase după o lungă perioadă de indisponibilitate ca urmare a unei leziuni la aductori.

În sezonul 2021-22, ultimul în care a jucat în mod regulat, Schick a marcat 24 de goluri în 27 de meciuri în Bundesliga.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.