Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atacantul Christian Pulisic (Chelsea), testat pozitiv la coronavirus

sportsgrindentertainment.com
Chelsea

Atacantul american Christian Pulisic va rata meciul pe care Chelsea îl va susţine duminică, în deplasare, cu Arsenal, în prima ligă engleză de fotbal, după ce a fost testat pozitiv la coronavirus, relatează agenţiile internaţionale de presă.

Pulisic a ratat antrenamentul de miercuri şi nu va fi disponibil pentru meciul de pe Emirates Stadium, aflându-se în autoizolare.

Marocanul Hakim Ziyech şi francezul Ngolo Kante au revenit la antrenamente şi ar putea fi recuperaţi în timp pentru derby-ul Londrei, informează Agerpres.

''Absenţa lui Christian este, din nefericire, destul de uşor de explicat, a avut un test pozitiv şi trebuie să urmeze protocoalele'', a declarat, vineri, antrenorul campioanei Europei, managerul Thomas Tuchel.

Ziyech a suferit o accidentare la umăr în Supercupa Europei, câştigată de Chelsea la loviturile de departajare în faţa formaţiei spaniole Villarreal, în timp ce Kante a lipsit din cauza unei accidentări la gleznă.

Chelsea a debutat cu dreptul în Premier League, trecând cu 3-0 de Crystal Palace, pe Stamford Bridge, săptămâna trecută.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.