Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atacantul Denis Man: Am avut multe de învăţat de la Mirel, acum a venit Adrian Mutu, un alt exemplu pentru noi şi încercăm să învăţăm cât mai multe

www.fanatik.ro
Dennis Man FCSB

Atacantul Denis Man a declarat că are multe de învăţat de la noul selecţioner al naţionalei de tineret, Adrian Mutu, anunță news.ro.

"Important este că am câşigat. Am întâlnit o echipă incomodă, care dacă îi lăsam să joace ne puneau probleme. Ne bucurăm că am reuşit să înscriem foarte repede, asta ne-am propus de la început şi importante sunt cele trei puncte. Am început foarte bine cu Mister, încercăm să prindem din mers ideile lui, încet, încet punem jocul la punct şi asta se vede şi pe teren. Încercăm să jucăm la victorie fiecare meci şi, de ce nu, când vom juca cu Danemarca, să câştigăm. Mister are alte idei de joc, ne bucurăm că este alături de noi, am avut multe de învăţat de la Mirel, acum a venit Adrian Mutu, un alt exemplu pentru noi şi încercăm să învăţăm cât mai multe. Important este că echipa a câştigat, mai puţin că am înscris eu. Nu sunt în măsură eu să spun dacă îmi creşte valoarea sau nu. Am avut emoţii (n.r. - la meciul echipei de seniori), ne doaream foarte mult să învingă Austria, ne bucurăm că au reuşit să o facă, suntem alături de ei şi îi felicităm. E cel mai plăcut sentiment când îmbraci tricoul naţionalei, e cu totul şi cu totul altceva şi trebuie să dăm totul pe teren", a declarat Man.

Citește și: Document-bombă! Eugen Teodorovici i-a transmis fostului premier Viorica Dăncilă că majorarea pensiilor nu e sustenabilă

Echipa de tineret a României a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 3-0 (2-0), reprezentativa similară a Maltei, în Grupa a VIII-a a preliminariilor Campionatului European din 2021.

Au marcat: Denis Man '6, Costache '41 (p), Haruţ '83.

În aceeaşi grupă, s-au înregistrat, marţi, rezultatele următoare: Finlanda – Ucraina, scor 0-2, şi Irlanda de Nord – Danemarca, scor 0-1.

Clasament: 1. Danemarca - 19 puncte (7 meciuri), 2. România - 16 puncte (7), 3. Finlanda - 7 puncte (7), 4. Ucraina - 7 puncte (6), 5. Irlanda de Nord - 6 puncte (7), 6. Malta - un punct (6).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.