Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atacantul echipei AC Milan, Zlatan Ibrahimovic, ar putea reveni la naționala Suediei

zlatan ibahimovici

Atacantul echipei AC Milan, Zlatan Ibrahimovic, a relansat speculaţiile privind o posibilă revenire a sa la prima reprezentativă de fotbal a Suediei, postând pe reţelele de socializare o fotografie a sa în tricoul naţionalei, având banderola de căpitan pe braţ, alături de mesajul: ''A trecut mult timp'', scrie AFP, potrivit AGREPRES.

La 39 de ani, neobosita vedetă a fotbalului suedez, care s-a retras la nivel internaţional după Euro 2016 şi nu a mai jucat de atunci pentru echipa naţională, lasă să se înţeleagă că ar putea reveni, menţionează sursa.

Intervievat de ziarul sportiv suedez Sportbladet, selecţionerul Stefan Pettersson a spus totuşi că nu a avut niciun contact recent cu Zlatan Ibrahimovic, care s-a oprit la 116 selecţii şi 62 de goluri marcate. Nici clubul AC Milan nu a fost solicitat în vreun fel de Federaţia suedeză de fotbal în legătură cu serviciile lui Ibrahimovic.

Citește și: PSD vede posibilă intrarea la guvernare (surse)

Zlatan Ibrahimovic nu s-ar afla la prima tentativă de revenire la naţională: în 2018, el a sugerat că ar putea lua în considerare întoarcerea la echipă pentru a merge la Cupa Mondială din Rusia, însă ulterior Federaţia a infirmat zvonul.

AC Milan, unde Zlatan Ibrahimovic evoluează, este pe primul loc în Serie A, neînvinsă în şase etape.

Suedia va înfrunta Danemarca într-un meci amical pe 11 noiembrie, apoi Croaţia, pe 14 noiembrie, şi Franţa, pe 17 noiembrie, în Liga Naţiunilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.