Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atacantul francez Ousmane Dembele nu a anunţat clubul FC Barcelona că vrea să continue

www.101greatgoals.com
Ousmane Dembele FC Barcelona

Atacantul francez Ousmane Dembele, al cărui contract cu FC Barcelona expiră la finalul sezonului, nu a anunţat clubul catalan că vrea să continue, a declarat sâmbătă preşedintele Barcei, Joan Laporta, citat de presa internaţională.

"Deocamdată, nu avem nicio veste că vrea să continue", a afirmat Laporta într-un interviu publicat de ziarul Mundo Deportivo.

"Nu ştiu dacă reprezentantul său ne-a contactat, dar cred că nu, fiindcă aş şti", a spus preşedintele Barcei. "La finalul sezonului, presupun că vor fi nişte discuţii, însă în limitele nivelurilor salariale pe care le stabilim", a adăugat el, potrivit Agerpres.ro.

Laporta a amintit că oferta de prelungire a contractului, propusă lui Dembele, "a expirat pe 20 decembrie anul trecut", fără ca jucătorul să o accepte, iar acum francezul, dacă se hotărăşte să rămână, ar trebui să se adapteze limitelor salariale impuse de club.

După ce a refuzat oferta Barcei, Dembele a fost îndepărtat timp de o lună de la echipă, însă a revenit şi în ultimele săptămâni are evoluţii bune.

"Poate că îl vedem pe cel mai bun Dembele de când a venit la Barca", a recunoscut Laporta, care a salutat felul în care antrenorul Xavi, fost mare jucător al echipei, lucrează cu internaţionalul francez.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.