Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atacantul franco-senegalez Demba Ba s-a despărţit de echipa elveţiană Lugano

graiul.ro
fotbal gol plasa poarta

Atacantul franco-senegalez Demba Ba s-a despărţit de echipa elveţiană Lugano, unde a venit în această vară şi pentru care a jucat doar 48 de minute în trei meciuri, a anunţat marţi radioteleviziunea RTS.

Fost jucător în Germania, la Hoffenheim, şi Anglia, la West Ham United, Newcastle United şi Chelsea, Demba Ba, 36 de ani, a evoluat de la începutul lui 2019 până în luna aprilie a acestui an la Istanbul Başakşehir, cu care a câştigat campionatul Turciei în sezonul 2019-2020.

Demba Ba a fost unul dintre protagoniştii scandalului de la meciul Paris Saint-Germain - Istanbul Başakşehir, din Liga Campionilor, ce a fost întrerupt pe 8 decembrie, după un incident considerat rasist în care a fost implicat arbitrul de rezervă Sebastian Colţescu. Octavian Şovre a fost arbitru asistent la acel meci, din brigada de arbitri făcând parte şi arbitrul de centru Ovidiu Haţegan şi arbitrul asistent Sebastian Gheorghe, potrivit Agerpres.ro.

Staff-ul campioanei Turciei şi jucătorii acesteia, urmaţi de cei ai echipei PSG, au luat decizia de a părăsi terenul după eliminarea antrenorului secund al formaţiei din Istanbul, fostul atacant camerunez Pierre Achille Webo, acuzând remarci rasiste din partea arbitrului de rezervă.

Webo a protestat, iar Demba Ba, care era rezervă, a coborât din tribună şi l-a acuzat de rasism pe Colţescu, reproşându-i că s-a referit la culoarea pielii lui Webo, întrebându-l dacă ar fi făcut la fel şi dacă era cazul unei persoane albe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.