Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atacantul internaţional belgian Romelu Lukaku a reluat antrenamentele colective cu Inter Milano

The Independent
Romelu Lukaku

Atacantul internaţional belgian Romelu Lukaku, absent de pe teren de la sfârşitul lunii august din cauza unei accidentări la coapsă, a reluat antrenamentele colective cu Inter Milano joi, cu o lună înainte de CM 2022 din Qatar, scrie AFP.

Atacantul ar putea fi astfel pe bancă sâmbătă când Inter se deplasează la Florenţa, pentru a o înfrunta acolo pe Fiorentina, în cadrul celei de-a 11-a etape din Serie A.

Se speră ca Lukaku să poată evolua în partida cu Viktoria Plzen de miercurea viitoare, din Liga Campionilor, o victorie permiţând milanezilor să se califice în optimi, potrivit Agerpres.

Doar pe locul 7 în Serie A, clubul milanez este bine plasat în Liga Campionilor, al doilea în grupa C în spatele lui Bayern Munchen, graţie rezultate bune împotriva lui FC Barcelona (victorie 1-0 acasă, apoi remiza 3-3 pe Camp Nou).

Ultimul meci jucat de Lukaku datează de la înfrângerea din Serie A, cu Lazio Roma (1-3) pe 26 august.

Revenirea sa este aşteptată şi în Belgia în vederea Cupei Mondiale 2022 din Qatar, unde naţionala sa va debuta pe 23 noiembrie împotriva Canadei (grupa F).

Pe de altă parte, presa sportivă italiană spune că împrumutul lui Lukaku la Inter Milano ar putea fi prelungit, fiind posibil ca acesta să fie chiar transferat definitiv de la Chelsea, care l-a împrumutat lui Inter.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.