Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atacantul lui Juventus, Cristiano Ronaldo, despre Balonul de Aur: 'Nu premiile câștigate individual contează, ci cele colective'

Pro Sport
Cristiano Ronaldo

Juventus se pregătește pentru un nou meci din faza grupelor a Ligii Campionilor. Marți, 22 octombrie, campioana Italiei o așteaptă acasă pe Lokomotiv Moscova. Partida din etapa a treia va fi de la ora 22:00, anunță MEDIAFAX.

În cadrul conferinței de presă susținută înaintea meciului cu gruparea rusă, Cristiano Ronaldo a fost întrebat ce ar alege dintre câștigarea trofeului Ligii Campionilor cu Juventus și obținerea celui de-al șaselea Balon de Aur.

Citește și: Nebunie mare în cazul Caracal! Anchetatorii i-au interzis lui Dincă: ‘S-a dat ordin pe unitate să nu aibă acces’

"Noi vrem să câștigăm campionatul, Cupa Italiei și Liga Campionilor. Cred că Juventus trebuie să țintească sus, așadar vom încerca să câștigăm toate trofeele puse în joc. Știm că va fi difcil, dar cred că este posibil.

Nu am nimic de spus referitor la premiile indivisuale. Nu asta contează. Dacă reușim să câștigăm trofee cu echipa, atunci vor veni și cele individuale", a spus Cristiano Ronaldo, care a vorbit și despre jocul formației Juventus sub conducerea tehnicianului Maurizio Sarri:

"Cred că echipa joacă mai bine, avem încredere în noi. Jucăm un fotbal diferit față de cel din trecut, atacăm mai mult. În ceea ce mă privește pe mine cred că postul meu este aproape la fel, deși am mai multă libertate acum. Suntem în proces de îmbunătățire, dar suntem fericiți că facem totul pas cu pas".

Citește și: Sorina Matei scoate la lumină o ‘coincidență’ ciudată în cazul Dan Barna-RISE Project! Mutare neașteptată

În grupa D din Liga Campionilor, după două runde, Juventus este lider cu patru puncte, la egalitate cu Atletico Madrid. Pe locul trei este Lokomotiv Moscova cu trei puncte, în timp ce ultima poziție este ocupată de Leverkusen cu zero puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.