Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atacantul lui Manchester City, Sergio Aguero, a fost implicat într-un accident rutier, în timp ce conducea spre Academia de Fotbal a clubului

www.thebubble.com
Kun Aguero Manchester City

Atacantul lui Manchester City, Sergio Aguero, a fost implicat într-un accident rutier, în timp ce conducea spre Academia de Fotbal a lui Manchester City, anunță MEDIAFAX.

Se pare că atacantul nu a fost rănit, însă autototurismul său marca Range Rover a fost avariat. Argentinianul se îndrepta spre Academia de Fotbal a lui Manchester City, deși acesta nu avea programat niciun antrenament. Disponibilitatea lui Aguero pentru partida cu Crystal Palace, programată pentru sâmbătă seara nu va fi afectată.

Citește și: Cutremur în USR! Se cere demisia lui Dan Barna! Mesaje din interior

Imediat după incidentul rutier, Sergio Aguero a postat, pe contul personal de Instagram, o fotografie cu mașina sa avariată, însoțită de mesajul ”Ce dimineață minunată”.

În 2017, Sergio Aguero a mai avut parte de un accident auto, atunci când taxiul în care se afla a intrat într-un stâlp de iluminat public din Amsterdam. După acel incident, Aguero s-a ales cu o coastă fracturată.

În acest sezon, Sergio Aguero a contribuit cu 8 goluri și 2 pase decisive, în 9 apariții în tricoul lui Manchester City.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.