Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atacantul Luis Suarez revine la naţionala Uruguayului pentru a-l înfrunta pe Lionel Messi

AS English - Diario AS
Luis Suarez

Experimentatul atacant Luis Suarez a fost rechemat la naţionala Uruguayului pentru meciurile cu Argentina şi Bolivia, programate luna aceasta în zona sud-americană a preliminariilor Cupei Mondiale de fotbal din 2026, informează Xinhua. 
Suarez, în vârstă de 36 de ani, a avut evoluţii foarte bune sub culorile clubului brazilian Gremio Porto Alegre, pentru care a marcat 23 de goluri şi a oferit 16 pase decisive în acest sezon, potrivit Agerpres.

"El Pistolero" nu a mai jucat pentru naţionala ţării sale de la Cupa Mondială 2022 din Qatar şi părea să nu mai intre în vederile noului selecţioner Marcelo Bielsa, instalat la cârma naţionalei "celeste" în luna mai.

Bielsa şi-a amintit, de asemenea, de mijlocaşul echipei Tottenham Hotspur, Rodrigo Bentancur, şi de fundaşul Jose Maria Gimenez, de la Atletico Madrid, reveniţi după perioade lungi de indisponibilitate din cauza accidentărilor.

Însă, nu a mai fost loc şi pentru Edinson Cavani, partenerul de lungă durată al lui Suarez din atacul Uruguayului, care nu a jucat încă pentru echipa ţării sale de la numirea lui Bielsa.

Cavani ratează din nou convocarea după ce s-a accidentat duminică într-un meci disputat pentru Boca Juniors, actuala sa echipă.

Luis Suarez se va reîntâlni joi cu argentinianul Lionel Messi, bunul său prieten, alături de care a jucat la FC Barcelona, cu ocazia meciului dintre Argentina şi Uruguay, programat la Buenos Aires. Elevii lui Marcelo Bielsa vor înfrunta apoi Bolivia, la Montevideo, pe 21 noiembrie.

Potrivit presei sud-americane, Messi şi Suarez au mari şanse să fie din nou coechipieri, la actuala echipă a argentinianului, Inter Miami.

Uruguayul se află în prezent pe locul secund în clasamentul grupei unice sud-americane a preliminariilor CM 2026 cu şapte puncte din patru meciuri, la cinci puncte în spatele liderului Argentina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.