Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atacantul Mario Mandzukic a fost vândut de Juventus Torino la Al Duhail

Chile - Diaros
Universidad Católica fotbal chile

Atacantul Mario Mandzukic (33 de ani) s-a despărțit, marți, de Juventus Torino. Croatul a semnat cu formația Al Duhail, din Qatar. Anunțul a fost făcut de noul club al lui Mandzukic, printr-o postare pe un cont de socializare.

Deocamdată nu se cunosc aspecte ale prevederilor financiare dintre cele două cluburi, dar, din precizările presei din Italia, suma nu este una mare. Campioana Italiei nu s-a bazat deloc pe atacant în acest sezon, iar posibilitatea vânzării era dată ca sigură. Jucătorul a acceptat oferta din Qatar, în detrimentul unor propuneri de la echipe importante din Europa, pentru un salariu generos promis de Al Duhail.

Citește și: Custodele Coroanei române, Margareta, îi pune la zid pe politicienii care își arogă toate meritele: 'Muncesc devotat şi discret, fără să fie în luminile rampei'

Mario Mandzukic are de tras serios până să se pună la punct cu condiția fizică, în acest sezon nefiind utilizat în vreo partidă oficială. Ultimul meci bifat a avut loc pe 19 mai (în stagiunea precedentă).

Mandzukic era legitimat la Juventus din vara lui 2015, când a fost luat de la Atletico Madrid, pentru 23.4 milioane de euro. În acest timp a evoluat în 162 de meciuri și a marcat de 44 de ori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.