Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atacantul Nicolao Dumitru a semnat cu AS Livorno: Achiziția a fost imediat anunțată pe site-ul clubului

descopera.ro
fotbal minge

Nicolao Dumitru (27 de ani), atacant cu dublă cetăţenie, italiană şi română, a semnat marţi cu AS Livorno, din Serie B. Anunţul transferului a fost făcut chiar de site-ul clubului italian: ”Bine ai venit la Livorno, Nicolao Dumitru”, potrivit mediafax.

Citește și: Gabriela Firea cere intervenția tuturor puterilor statului - E primul Guvern din istoria post PCR-istă care ia această măsură

Dumitru era liber de contract după despărţirea de Gimnastic de Tarragona. Pentru formaţia spaniolă aflată în liga secundă nu a evoluat foarte mult. După un sezon, în care a prins 14 meciuri, a marcat un gol şi a oferit o pasă desivă, a fost lăsat liber de contract. S-a aflat pe lista Voluntariului, dar în cele din urmă a dat curs ofertei mai bune din punct de vedere financiar şi a ales să revină în Italia, unde şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei. Printre echipele pentru care a evoluat în Peninsulă se numără Napoli, Empoli sau Reggina. Cele mai multe partide le-a prins în Serie B, 109, iar în prima ligă a bifat 9 meciuri.

Livorno are o situaţie destul de dificilă în Serie B. După 20 de etape este pe locul 18, penultimul, cu 17 puncte, la 7 de primul loc care asigură rămânerea în eşalonul secund.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.