Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atacantul uruguayan Sebastian 'El Loco' Abreu a declarat că vrea să o ajute pe Athletic Club

descopera.ro
fotbal minge

Atacantul uruguayan Sebastian ''El Loco'' Abreu a declarat că vrea să o ajute pe Athletic Club, după ce a semnat un contract pe termen scurt cu echipa braziliană, la vârsta de 44 ani, transmite Xinhua, potrivit Agerpres.

''Nu-mi subestimez capacitatea mentală şi fizică, dar nu ştiu dacă voi face istorie aici. Pentru mine, va fi însă un an istoric să fac parte dintr-un club într-un moment istoric'', a declarat Abreu, care va juca la al 30-lea club din cariera sa, un record mondial recunoscut de Guinness Book of Records.

Săptămâna trecută, Abreu a acceptat termenii personali ai contractului care curge până la încheierea campionatului statului brazilian Minas Gerais în data de 23 mai. Uruguayanul a jucat ultima oară la Boston River, din ţara sa, de care s-a despărţit în luna noiembrie.

Citește și: SURSE - Întâlnire între Orban și Cîțu: liderul PNL amenință cu schimbarea din funcția de premier

Athletic l-a dorit pe Abreu încă din decembrie, după promovarea în prima divizie a campionatului Minas Gerais, o premieră după 1970. În primul meci din acest sezon, Athletic Club va juca pe 28 februarie cu Patrocinense.

''M-au sunat după promovarea lor şi imediat am realizat cât de important a fost acest lucru pentru fani, pentru comunitate şi conducerea lui Athletic'', a spus Abreu.

Jucătorul sud-american a intrat în Cartea Recordurilor pentru că a jucat la 29 de cluburi în 26 de sezoane, doborând în 2018 recordul deţinut de portarul german Lutz Pfannenstiel, care a purtat tricoul a 25 de echipe de pe şase continente înainte de a se retrage în 2011.

Abreu a jucat de 70 ori la naţionala Uruguayului, pentru care a marcat 26 de goluri, participând la Mondialele din 2002 şi 2010.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.