Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atacatorul care a luat ostatici doi muncitori și i-a ucis ajunsese la capătul răbdării: Ce le-a cerut polițiștilor ca să nu îi omoare pe cei doi

Un bărbat a sechestrat doi muncitori într-un apartament din Oneşti, judeţul Bacău, iar apoi i-a înjunghiat. Ambele victime au murit, una în apartament, cealaltă la spital. Poliţiştii au intervenit în forţă şi l-au împuşcat pe agresor, acesta fiind rănit.

Totul a plecat după ce atacatorul a fost evacuat prin sentință judecătorească chiar din apartamentul în care munceau cei doi bărbați luați ostatici.

Citește și: AUR, intervenție de ultimă oră în privința pașaportului de vaccinare european! Solicitare către autoritățile Statului Român

Bărbatul a ameninţat că îi va ucide pe cei doi muncitori, dacă decizia nu este revocată. Chiar el a sunat la 112 şi a anunţat incidentul. Din nefericire, poliția nu a reușit să îl convingă pe atacator să îi elibereze pe ostatici.

Directorul medical al Spitalului din Oneşti, Anca Băncescu, a declarat pentru News.ro că muncitorul care ajunsese la spital era în stare gravă şi nu a putut fi salvat.

Citește și: Emil Constantinescu o spulberă pe Clotilde Armand: Nu știe ce vorbește!

“Bărbatul avea multiple plăgi înjunghiate la nivelul sternului, hemitoracelui stâng, toracelui posterior. S-au început manevrele de resuscitare, iniţial a ieşit din stop-cardiorespirator după care s-a reinstalat din nou stopul cardiorespirator. S-a văzut toracotomie, s-a masat cordul manual, dar din păcate a decedat”, a declarat Anca Băncescu.

Mai multe echipaje de poliţişti şi un negociator s-au deplasat la locul indicat, dar la scurt timp bărbatul i-a înjunghiat pe cei doi muncitori. Unul a murit în apartament, altul la spital.

Poliţiştii au intervenit în formă, iar agresorul a fost împuşcat, fiind rănit.

Citește și: Medicul Emilian Imbri trage un puternic semnal de alarmă: ‘Numărul persoanelor care vin spre spital, de vreo două săptămâni a crescut. Acum două săptămâni de exemplu, aveam 200 de locuri libere în spital, astăzi avem 82’ .


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.