Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atacuri cu rachetă israeliene asupra unor ţinte din teritoriul sirian

racheta

În ultimele săptămâni au fost câteva atacuri aeriene care au vizat facilităţi în teritoriul sirian, utilizat de forţele iraniene şi miliţii pro iraniene, potrivit romania-actualitati.ro.

Presa de stat siriană atribuie aceste atacuri aviaţiei israeliene, după cum relatează corespondentul nostru în Israel, Dragoş Ciocîrlan.

Presa de la Damasc atribuie aviaţiei israeliene lovituri cu racheta asupra unor ţinte din teritoriul sirian. Purtătorul de cuvânt al Armatei israeliene nu comentează niciodată relatările din presă. Sure ale opoziţiei din regiune afirmă că au fost lovite poziţii ale miliţiilor pro iraniene, în apropiere de Quneitra, pe partea siriană a Înălţimilor Golan. Recent, avanpostul susţinut de Iran şi un centrul de comandă au fost vizate în apropiere de Palmira.

Citește și: Ciolacu a răbufnit! ‘Proiectul de lege cu Ținutul Secuiesc e scos la iveală când e nevoie de scandal’

Ministrul apărării, Naftali Bennet, a evocat posibilitatea intensificării campaniei împotriva prezenţei iraniene din Siria. Se ştie care este politica de securitate a Israelului vizavi de prezenţa militară iraniană şi a miliţiilor pro iraniene în apropierea frontierei de nord a Israelului. Preşedintele Bashar al-Assad a declarat că forţele iraniene sunt binevenite, după ce Rusia şi Iranul au ajutat regimul de la Damasc să preia controlul în cea mai mare parte a ţării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.