Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atacuri ÎN RAFALĂ ale lui Adrian Năstase la adresa lui Victor Ponta şi Traian Băsescu: Fostul premier s-a DEZLĂNŢUIT - 'PUNEA judecătorii din complete'

nastase basescu

Război total şi acuzaţii extreme în lumea politică după zvonul conform căruia Comisia Europeană ar fi transmis, în 2012, o scrisoare prin care se interesa de dosarele de mare corupţie din România. Condamnat la puşcărie cu executare în două dosare de corupţie, Adrian Năstase s-a dezlănţuit. Fostul premier a lansat acuzaţii fără precedent în direct la România TV, la adresa lui Victor Ponta şi Traian Băsescu.

Citește și: Abia acum s-a aflat: Ce l-a răpus pe Andrei Gheorghe – trebuia să se opereze

"Raportul MCV era planificat să apară pe 16 noiembrie 2012 înaintea parlamentarelor. Aşa se explică dosarele din zona PSD-ului care să inflameze opinia publică. Jose Manuel Barroso i-a dat lui Ponta o listă prin care îi erau interzise graţierile individuale. Jose Manuel Barroso ne dă lecţii de anticorupţie şi s-a dus la o bancă de investiţii care a creat o grămadă de nenorociri. Aici au fost interesele lui Băsescu, ale celor din Servicii. S-au ajuns la sentinţe prin utilizarea unor complete de execuţie. Judecătorii din complete erau puşi de Traian Băsescu", a acuzat Năstase.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.